People & Style

Αγνώριστη η Αντέλ με μικρό μαύρο φόρεμα και 45 κιλά λιγότερα! (pic)

Εξέπληξε τους θαυμαστές της ανήμερα των γενεθλίων της

adele
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω… Αυτό αποδεικνύει η Αντέλ που μετά το διαζύγιο της έβαλε στόχο της να αδυνατίσει και να δει τη ζωή αλλιώς.

Φανερά αδυνατισμένη και με τεράστια αυτοπεποίθηση η τραγουδίστρια με την αγγελική φωνή ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram για να ευχαριστήσει όλους για τις ευχές τους για τα γενέθλιά της.

Σε αυτή τη φωτογραφία, η τραγουδίστρια προκάλεσε τη μεγάλη έκπληξη των πάντων στους θαυμαστές της με τη δραματική αλλαγή που έχει κάνει στην εξωτερική της εμφάνιση. Είναι πλέον εμφανές, ότι έχει χάσει όλα τα περιττά κιλά της και είναι μία διαφορετική γυναίκα.

Φορώντας ένα μικρό μαύρο φόρεμα αποκαλύπτει στους θαυμαστές της το νέο σώμα της και χαμογελά με αυτοπεποίθηση στέλνοντας τους το ακόλουθο μήνυμα:

«Ελπίζω όλοι να μένετε ασφαλείς και υγιείς κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής περιόδου. 2020, εντάξει, αντίο και ευχαριστώ», έγραψε στη λεζάντα ενώ ευχαρίστησε και όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται ενάντια του φονικού ιού. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται για να μας κρατούν ασφαλείς ενώ ρισκάρουν τις ζωές τους. Είστε οι φύλακες άγγελοί μας».

Δείτε επίσης