People & Style

Η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε δημοσίως πως ο Κάνιε Γουέστ πάσχει από «διπολική διαταραχή»

«Όπως πολλοί ήδη θα γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία ζήτησε από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να δείξουν κατανόηση και διακριτικότητα

1

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε ανοιχτά για την ψυχική υγεία του συζύγου της, Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε μία σειρά από ασυνάρτητες δηλώσεις.

«Όπως πολλοί ήδη γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», έγραψε σε story στο Instagram.

«Όποιος πάσχει από τη συγκεκριμένη ασθένεια ή έχει κάποιο αγαπημένο του άνθρωπο άρρωστο, γνωρίζει πόσο απίστευτα περίπλοκο και επώδυνο είναι να το καταλάβεις. Είναι ένας υπέροχος αλλά μπερδεμένος άνθρωπος, που πολλές φορές τα λόγια του δεν συνάδουν με τις πράξεις του», συμπλήρωσε.

Ο ράπερ είναι ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες στη μουσική βιομηχανία και υποψήφιος στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Κατά την πρώτη του προεκλογική ομιλία στη Νότια Καρολίνα, αλλά και λόγω ορισμένων tweets, προκάλεσε ανησυχία στους φαν του, σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Η Κιμ και ο Κάνιε παντρεύτηκαν το 2014 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά.

Στο μήνυμά της η Κιμ τόνισε ότι στο παρελθόν δεν έχει ξαναμιλήσει δημόσια για την ψυχική υγεία του Κάνιε διότι «αφενός θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μας και αφετέρου ο Κάνιε έχει δικαίωμα να διατηρήσει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας στοιχεία της προσωπικής του ζωής».

«Ωστόσο σήμερα, αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο λόγω κάποιον λάθος εντυπώσεων σχετικά με την ψυχική υγεία», έγραψε.

«Οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι θα πει να έχεις κάποιον δικό σου ψυχικά άρρωστο εύκολα ασκούν κριτική και δεν καταλαβαίνουν ότι το κάθε άτομο χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε.

Η Καρντάσιαν συμπλήρωσε ότι ο άντρας της δέχτηκε κριτική επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και συνέχισε ζητώντας από τον κόσμο να δείξει λίγη κατανόηση.

«Είναι ένα υπέροχο άλλα περίπλοκο άτομο που δέχεται μεγάλη πίεση από το γεγονός ότι είναι καλλιτέχνης και μαύρος, βίωσε μεγάλη θλίψη από το θάνατο της μητέρας του και πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση που αυξάνεται από τη διπολική διαταραχή», προσέθεσε.

«Ζητώ ευγενικά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον κόσμο να μας δείξουν διακριτικότητα και την ενσυναίσθηση που απαιτείται για να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε αυτό», κατέληξε η Κιμ Καρντάσιαν.


Δείτε επίσης