People & Style

MasterChef: Πρώην παίκτης είπε ότι του έγινε πρόταση για το GNTM

«Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο»

masterchef

Μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef, ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι είχε πει ότι πει ότι πέρα από τη μαγειρική, ασχολείται και με το modeling.

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» του OPEN αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στο MasterChef τον βοήθησε περισσότερο ως μοντέλο και όχι ως μάγειρα, ενώ έκανε γνωστό πως δέχτηκε πρόταση για το GNTM.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το MasterChef με βοήθησε περισσότερο σαν μοντέλο. Βασικά, δεν με βοήθησε σαν μάγειρα γιατί δεν με πρόλαβαν και ποτέ σαν μάγειρα. Δηλαδή, θυμάμαι σε όλες τις εκπομπές να λένε ''ο Κωνσταντίνος το μοντέλο που είναι στο MasterChef'' ενώ θα έπρεπε να λένε ''ο Κωνσταντίνος που είναι στο MasterChef ασχολείται με το modeing''. Δηλαδή, όλοι με χαρακτήριζαν μοντέλο.

Για λίγο πέρασε από το μυαλό μου να περάσω από το GNTM. Όταν μετά από λίγες μέρες δέχτηκα και τηλέφωνο και μηνύματα από άτομα μέσα από το Star που μου έλεγαν πήγαινε. Τους απάντησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτή την εμπειρία δεν θέλω να τη ζήσω».

Δείτε επίσης