People & Style

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντουέιν Τζόνσον και η οικογένειά του (vid)

Ο ηθοποιός προτρέπει άπαντες να φορούν μάσκα

Το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι φορείς του κορωνοϊού αποκάλυψε ο Ντουέιν Τζόνσον, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

«Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες. Η ενημέρωση λοιπόν είναι: Η σύζυγός μου Λόρεν και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορωνοϊό» ξεκίνησε μα λέει σε βίντεό του ο Τζόνσον.

Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε: «Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια, αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι, ωστόσο, θετικός στον κορωνοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές.

Μακάρι να είχα βρεθεί μόνο εγώ θετικός στον κορωνοϊό, αλλά κόλλησε όλη η οικογένειά μου κι αυτό πραγματικά ήταν σαν μια κλωτσιά στην κοιλιά. Αλλά με χαρά θέλω να σας πω πως είμαστε όλοι καλά τώρα. Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, είμαστε στην άλλη πλευρά. Δεν μπορούμε να κολλήσουμε πλέον άλλους και , δόξα το Θεό, είμαστε υγιείς».

«Αν έχετε οικογένεια και φίλους στο σπίτι σας, να προσέχετε», πρόσθεσε ο Τζόνσον, ενώ προέτρεψε άπαντες να φορούν μάσκα.

«Μην απογοητεύεστε, ενισχύστε την ανοσία σας με αντιοξειδωτικά, βιτάμινες, τέτοια πράγματα. Το άλλο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να φοράς την μάσκα σου, είμαστε σε καραντίνα εδώ και μήνες, φοράμε τις μάσκες μας κάθε μέρα. Φορέστε τη μάσκα σας. Είναι γεγονός και είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνουμε. Και είναι η υπεύθυνη στάση», κατέληξε.


https://www.instagram.com/tv/CEppiNRlpvs/?utm_source=ig_embed

Δείτε επίσης