People & Style

Μπέρδεψαν τον πρίγκιπα Χάρι με πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων

O πρίγκιπας Χάρι είναι ένας κοινός θνητός τελικά

harrymeghan


O πρίγκιπας Harry
μας χάρισε μια ακόμα υπέροχη ιστορία, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020. Σύμφωνα με το περιοδικό People, ένα νεαρό αγόρι μπέρδεψε τον δούκα του Σάσεξ με τον πωλητή χριστουγεννιάτικων δέντρων. Η είδηση έγινε γνωστή μετά από ένα tweet του συγκεκριμένου υπαλλήλου. Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν θα μπορούσαν να μην το εντοπίσουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δούκας του Σάσεξ έχει ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο με πολίτη και είμαστε σίγουρες ότι του έδωσε όλες τις οδηγίες που χρειαζόταν για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκέφτηκαν τη συγκεκριμένη αγορά την 1η Δεκεμβρίου για να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες του στολισμού τους στο Montecito όπου θα περάσουν τις γιορτές μαζί με τον ενός έτους Archie.

“H Meghan και ο πρίγκιπας Harry ήρθαν στη δουλειά μου σήμερα και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους”, έγραψε στο twitter ο υπάλληλος. “Υπήρχε μια οικογένεια και ο ενθουσιασμένος γιος τους έτρεξε μέσα από τα δέντρα στον Harry και τον ρώτησε αν δουλεύει εδώ χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι”.

Ο πωλητής δεν σχολίασε το πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Harry στην χαριτωμένη ερώτηση αλλά σύμφωνα με το Elle, απάντησε για το πώς του φάνηκε το ζευγάρι σε κάποιον από τους άλλους χρήστες. “Ειλικρινά φαίνονται πολύ καλοί άνθρωποι. Η Meghan μοιάζει πολύ γλυκιά και ο Harry ήταν πολύ χαλαρός. Είμαι χαρούμενος που τους άρεσαν τα δέντρα μας. Τους διαλέξαμε το καλύτερο που μπορούσαμε”.

Δείτε επίσης