People & Style

Γιώργος Λιάγκας: Εγώ έπεισα την Ανθή Σαλαγκούδη να πάει στο Survivor (vid)

«Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει» τόνισε ο παρουσιαστής

skorda-liagkas-gia-salagkoudi

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Πρωινό» ως συμπαρουσιαστής στο πλευρό της Φαίης Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας, προχωρόντας σε αποκαλύψεις.

Μιλώντας αρχικά για τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγους μήνες με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ανθή Σαλαγκούδη, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι είναι φίλοι. «Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη» είπε.

«Η Ανθή είναι φίλη μου», ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας ενώ τόνισε πως η Ανθή Σαλαγκούδη πήγε στο Survivor 4, επειδή εκείνος την έπεισε.

«Η Ανθή πήγε στο Survivor επειδή εγώ την έπεισα να πάει» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Καθίσαμε ένα βράδυ μια ώρα στο τηλέφωνο και μου έλεγε γιατί να μην πάει. Το κορίτσι αυτό είναι ένα κορίτσι που επί επτά χρόνια ψάχνει να βρει δουλειά στην τηλεόραση και επειδή λένε ότι έχει βύσμα – δε ξέρω πως είχε πάρει τότε την εκπομπή στην ΕΡΤ – αλλά αν είχε βύσμα με πατέρα πρώην Υπουργό της ΝΔ, θα μπορούσε να πάει στην ΕΡΤ και να είναι αν όχι παρουσιάστρια, ρεπόρτερ. Δεν άνοιξε η πόρτα της ΕΡΤ για την Ανθή Σαλαγκούδη» είπε λίγο μετά ο παρουσιαστής.

Τα σχόλια ωστόσο δεν έμειναν εκεί αφού μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις μιας ξαδέρφης της δημοσιογράφου, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε πως η Ανθή Σαλαγκούδη παρουσίασε μια πρότασή της για εκπομπή στην ΕΡΤ, αλλά την απέρριψαν με την πρόφαση πως ανήκει κομματικά στη Νέα Δημοκρατία.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας είπε «Αν κάποιος είναι άχρηστος και δε το λέω για την Ανθή που είναι φίλη μου, δε θα σου πουν “είσαι άχρηστος” θα βρουν μια δικαιολογία να σου που όπως το ότι είσαι Νέα Δημοκρατία».

Αρκετά αιχμηρός όμως ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που σχολίασε: «Ας μου πουν και μένα στην ΕΡΤ που καταθέτουν πρόταση για εκπομπή. Εγώ επίσης δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο επειδή δε τα πήγα καλά σε casting να κάνω δεύτερο δοκιμαστικό επειδή ήμουν άρρωστος. Γιατί αυτό συνέβη με την Ανθή. Είχε έρθει για casting τότε που κάναμε το Late night, ήρθε, δε τα πήγε καλά και μας πήραν από το κανάλι για να ξαναέρθει. Ήρθε και ήταν χειρότερη. Ποιος έχει δεύτερη ευκαιρία σε casting;».


https://www.youtube.com/watch?v=stYlyr4heSE&feature=emb_title

Δείτε επίσης