People & Style

Παράνομο ζευγαράκι της showbiz, πιάστηκε στα πράσα

Ερωτικές περιπτύξεις για παράνομο ζευγάρι της τηλεόρασης, στο Γαλάτσι

1

Σε… φλέγον ζήτημα της πόλης της Αθήνας έχει εξελιχθεί μια περίεργη και… άκρως ερωτική περιπέτεια που καταγράφηκε πρόσφατα στην περιοχή του Γαλατσίου.

Ο λόγος για τις ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού το οποίο είχε την ατυχία να πέσει σε ομάδα αστυνομικών που έκανε περιπολία. Οι αστυνομικοί τους ζήτησαν τα στοιχεία, τους επέβαλαν και πρόστιμο γιατί δεν… φορούσαν μάσκες, όμως, πώς να συναντήσεις τον αγαπημένο σου σε κρυφό ραντεβού φορώντας μάσκα;

Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στο κλειστό του Γαλατσίου, το οποίο έχει ενοικιαστεί για να γυρίζονται οι παραγωγές του τούρκου Ατζούν.

Και το ακόμη πιο «καυτό» της υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα που «συνελήφθη» είναι γνωστή πανελίστρια της τηλεόρασης η οποία έχει κρυφή και παράνομη σχέση με παντρεμένο, άνθρωπο επίσης της τηλεόρασης.

Τώρα ποιοι είναι αυτοί είναι άλλο ζήτημα; Οι φήμες λένε ότι το παράνομο ζευγαράκι που… εκτόνωσε τον έρωτά του στο Γαλάτσι, δεν έχει σχέση με τις παραγωγές του Τούρκου, αλλά κανείς δεν παίρνει κι όρκο. Οποιος είδε, πάντως, την ερωτική σκηνή έμεινε… έκπληκτος από αυτά που είδε.

Δείτε επίσης