People & Style

Φάρμα: Όσα πρέπει να ξέρεις για το πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ΑΝΤ1 (video)

Το νέο μεγάλο τηλεοπτικό project του ΑΝΤ1, η Φάρμα, ξεκινάει αυτή την Παρασκευη (12/3) με εκρηκτικό cast

sakis_tanimanidis

Η «Φάρμα» ανοίγει τις πόρτες της την Παρασκευή (12/3) στον ΑΝΤ1(21:00) και όσα έχουμε δει και ακούσει έως τώρα για το ριάλιτι επιβίωσης συνηγορούν πως πρόκειται για το τηλεοπτικό project της σεζόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, μιας και στη «Φάρμα» τίποτα δεν θα θυμίζει όλα όσα έχουμε δει έως σήμερα, ή όλα εκείνα που μπορεί να θυμόμαστε από το ριάλιτι που είχαμε παρακολουθήσει και πάλι το μακρινό 2002, με παρουσιαστή τότε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχτεί σε μια φάρμα 23 στρεμμάτων, τους 14 «εκκολαπτόμενους αγρότες» και αμέσως θα ξεκινήσει η περιπέτεια. Οι παίκτες που θα βλέπουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες είναι οι: Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλου, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κουτσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Το εκρηκτικό καστ θα κληθεί να γίνει ομάδα, ώστε να καταφέρει να φέρεις εις πέρας τις αποστολές που η ζωή σε μια φάρμα προϋποθέτει και ένας αρχηγός κάθε εβδομάδα θα καλείται να επιλέξει τους δύο υπηρέτες του.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που θα δούμε στην τηλεοπτική «Φάρμα» είναι πως, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι στα οποία τον τελευταίο λόγο έχει η ψήφος του κοινού, εκεί η παραμονή θα αποφασίζεται εξολοκλήρου στα αγωνίσματα.

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε οι μάχες θα είναι σκληρές και το αποτέλεσμα, αν μη τι άλλο, αδιάβλητο και δίκαιο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή της Φάρμας, Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος μίλησε στο Πρωϊνό του ANT1 για τις πρώτες ημέρες των «αγροτών», «Το πρώτο επεισόδιο είναι η γνωριμία των παικτών με τη Φάρμα τους αλλά και μεταξύ τους γιατί 14 άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, εκτός από τον Στράτο και τον Μιχάλη. Θα είναι σαν την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Με το που φτάσουν θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα και για να κοιμηθούν. Μόλις μπουν θα βρουν τα υλικά για το στρώμα πάνω στο οποίο θα κοιμηθούν».

Ενώ συνέχισε για τις δυσκολίες που αντιμετώπίζουν «Δυσκολεύτηκαν μετά τις πρώτες ημέρες γιατί με το που έφτασαν δεν είχαν καλή αίσθηση των προμηθειών και το πόσο αυτές θα φτάσουν. Οπότε τις δύο πρώτες ημέρες ήταν πιο άνετοι και αυτό τους δυσκόλεψε στη συνέχεια. Έχουν να φάνε απλά είναι διαφορετικές οι ποσότητες και το είδος φαγητού που τρώνε μέσα στη Φάρμα. Στρίβει το στομάχι και θέλεις να φας λίγο παραπάνω.

Οι πρώτες ημέρες είναι πιο εύκολες. Όσο περνάνε οι μέρες αυξάνεται και ο αριθμός των εργασιών που έχουν να κάνουν οι παίκτες. Οπότε οι πρώτες ημέρες είναι πιο εύκολες. Μετά από την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Εμείς έχουμε μπει ήδη στη δεύτερη εβδομάδα. Οι παίκτες ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής γιατί οι παίκτες κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο»

Οι δοκιμασίες θα περιλαμβάνουν μία μεγάλη αποστολή από τον επιστάτη με μεγάλο έπαθλο, τον αγώνα αρχηγίας που εκ των πραγμάτων αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο των «αγροτών», ένα quiz, τον αγώνα ασυλίας, και το κύριο παιχνίδι για το έπαθλο.

Κάθε επεισόδιο, λοιπόν, μας υπόσχεται πολλούς αγώνες μαχητικότητας, αγωνία και φυσικά εικόνες από τη ζωή στη φύση 14 ατόμων που για πρώτη φορά συναντιούνται στην ζωή τους.

Θα μπορέσουν να συγκατοικήσουν αρμονικά; Θα καταφέρουν να ζήσουν έξω από την ρουτίνα τους και σε πρωτόγονες συνθήκες;

Κάθε εβδομάδα ένας παίκτης θα αφήνει πίσω την αγροτική ζωή και κάπως έτσι θα οδηγηθούμε στον μεγάλο νικητή που θα κερδίσει τις 50.000 ευρώ, αλλά και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία συνηγορούν πως η «Φάρμα» είναι το τηλεοπτικό προϊόν της χρονιάς και κάτι μας λέει πως οι Παρασκευές και τα Σάββατα (21:00-00:00) μας πλέον, θα αποκτήσουν άλλη αίγλη, καθηλώνοντας μας μπροστά στην τηλεόραση.

Δείτε το trailer:


https://youtu.be/0k9GNdGMeGg

Δείτε επίσης