People & Style

Κιμ Καρντάσιαν: «Το 2020 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές της ζωής μου»

Η Κιμ στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της

2020 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Vogue» και παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο της.

Η πάντα αφοπλιστικά ειλικρινής σταρ, αναφέρθηκε στα γεγονότα του 2020 και δήλωσε πως πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της «Νομίζω ότι φέτος ήταν μια πρόκληση για τόσους πολλούς ανθρώπους, αλλά πιστεύω επίσης ότι φέτος ήταν μια τεράστια εκκαθάριση και απλώς μια τεράστια ευκαιρία για τους ανθρώπους να είναι πραγματικά ευγνώμονες. Ευγνώμονες για τα απλά πράγματα, και αυτό είναι τεράστιο. Νομίζω ότι ξύπνησαν ακόμη κι εκείνοι που ζούσαν στον δικό τους κόσμο».

Για την οικογένεια της δήλωσε «Προσπαθώ πάντα να βλέπω τα πράγματα με θετικό τρόπο. Παρόλο που ήταν μια τόσο δύσκολη χρονιά, ήταν καιρός να αναζωογονηθούμε, να γίνουμε δημιουργικοί, να περάσουμε πολύ χρόνο με την οικογένειά μας και αυτή τη φορά που εγώ κατάφερα να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου ήταν πραγματικά μια ανεκτίμητη ευκαιρία. Αυτό το κομμάτι ήταν τόσο όμορφο».

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως η Kim δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο στο διαζύγιο ή στην πρώην σύζυγό της, προφανώς γεγονός που συνηγορεί πως είχε τεθεί σαν όρος της συνέντευξης.

Δείτε επίσης