People & Style

Ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη στο πρώτο του άλμπουμ

Το «Angelo’sBookstore», είναι ένα φιλόδοξο πρώτο βήμα για τον νέο δημιουργό

unnamed

Το «Angelo’sBookstore», είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος, με τον οποίο μας συστήνεται ο νέος τραγουδοποιός AngelosTP (κατά κόσμον, Άγγελος Θεοδωράκης – Παπαγγελίδης).
Με βαθιές μουσικές οικογενειακές ρίζες, ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, φανερώνει με αυτό το ολοκληρωμένο album, την μουσική του ταυτότητα, τον ανήσυχο καλλιτεχνικό του κόσμο και τα όσα ωραία αναμένεται να συνοδεύσουν την πορεία του.

Πρόκειται για μια ενότητα 12 κομματιών, από τα οποία το ένα είναι οργανική σύνθεση (Vision), τα δέκα αγγλόφωνα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Αngelos ΤΡ και ένα ελληνόφωνο, το «Σπασμένο Ρόδι», με τη συμμετοχή στην ερμηνεία του σπουδαίου Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σε στίχους του αγαπημένου Κώστα Φασουλά.

Στο τραγούδι, «Dimensions», συμμετέχει φωνητικά η Αγγελική Τουμπανάκη και στο «Visionofhope» η Υακίνθη Λάγιου. Το τραγούδι «Speedoflove» είναι ντουέτο με την Αγγελική Τουμπανάκη.

Σε όλον τον δίσκο του Αngelos ΤΡ, είναι εμφανείς οι μουσικές του καταβολές, οι επιρροές και τα ακούσματά του αλλά και το ιδιαίτερο προσωπικό, μουσικό του στίγμα, που ήδη τον χαρακτηρίζει. Ευδιάκριτες jazz αναφορές, art rock του '70, reggae, classic rock ακόμα και ethnic στοιχεία, συνθέτουν ένα πρωτότυπο fusion με έντονα προσωπικό χαρακτήρα.

Το «Angelo’sBookstore», είναι ένα φιλόδοξο πρώτο βήμα για τον νέο δημιουργό, που συναρπάζει στην ακρόαση του, με την πολυδιάστατη ταυτότητα του.


https://youtu.be/v4KrDrfkOrQ

TAGS

Δείτε επίσης