People & Style

Νέα Σελήνη στον Κριό και ο τολμών νικά

Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

krios

Το νέο Φεγγάρι θα γεννηθεί στις 12 του Απρίλη και θα σημάνει μια ανοιξιάτικη αρχή… ή θα προσπαθήσει να σημάνει μια ανοιξιάτικη αρχή. Θα προσπαθήσει να χορταριάσει την πλάση από άκρη σε άκρη και να καλύψει κάθε ασχήμια της με πράσινο τρυφερό χορτάρι.

Η άνοιξη περισσότερο από κάθε άλλη εποχή φέρνει την ανάγκη της ανανέωσης, την ανάγκη της ομορφιάς, την ανάγκη να μείνουν όλα πίσω και να ξεχαστούν. Μα είναι εφικτή η λήθη;

Μα είναι εφικτή η νέα αρχή όταν ο Πλούτωνας θα χρωματίσει το νέο Φεγγαράκι του Απρίλη με τα σκοτεινά του χρώματα ; Πίσω θα μας πάει πρώτα, στον Ιανουάριο του 2021 στην πρώτη Νέα Σελήνη του χρόνου που είχε την ίδια αναλογία φωτός και σκότους και μετά θα κινήσει για μπροστά με κριαρίσια, βιαστικά βήματα. Μια Νέα Σελήνη στον Παρορμητικό Σταυρό με τα αίματα να βράζουν, με την ένταση διάχυτη, με το πάθος, τη ζήλια και τη διεκδίκηση να ζητούν ικανοποίηση.

Επικίνδυνες μέρες παρόρμησης με όψεις πλανητικές προκλητικές να πασχίζουν να φέρουν τα πάνω κάτω, να πασχίζουν να μας ταρακουνήσουν, να μας ξυπνήσουν, να μας ζωντανέψουν.

Ένα δυναμικό stellium στον Κριό με τη συμμετοχή του Χείρωνα, του Ερμή, της Δήμητρας και της Αφροδίτης σε συνεργασία με τη Νέα Σελήνη θα θέσουν τον Παρορμητικό Σταυρό του τέλους δεύτερου, αρχής τρίτου δεκαημέρου, σε αναζητήσεις προσωπικές και προκλητικές. Σε αυξανόμενη ισχύ το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα εξακολουθήσει να ανατρέπει τις ζωές των Σταθερών ζωδίων τέλος πρώτου, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

Ο θολός Ποσειδώνας σε ασθενικό τετράγωνο με τον Άρη θα φέρει αδυναμία, εξάντληση, τάσεις ''διαφυγής'' σε μέρη σπάνια και ονειρεμένα για τα Μεταβλητά της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Και ενώ κάποιοι θα παλεύουν να κρατηθούν όρθιοι και να αντέξουν, θα υπάρξουν και αυτοί οι τυχεροί, που το Σύμπαν έχει βαλθεί να τους γλυκάνει και να τους χαρίσει ευκαιρίες γενναιόδωρες.

Τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του τρίτου δεκαημέρου θα είναι τα τυχερά της Νέας Σελήνης καθώς ο Δίας από τον Υδροχόο θα πραγματοποιεί υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους. Η εύνοια κοντοζυγώνει και για τα ζώδια της Γης του πρώτου δεκαημέρου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο που κυβερνά, από τις 14 του Απρίλη.

Βάσια Μαυράκη, αστρολόγος

Δείτε επίσης