People & Style

Γερονικολού: Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου (vid)

Συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή παραχώρησε η ηθοποιός

geronikolou

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε χθες το βράδυ η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην προσπάθεια της μητέρας του να της μάθει να μαγειρεύει, αλλά και στην πρόσφατη καταγγελία που έκανε εις βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

«Στην καραντίνα μαγείρεψα. Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες στο ίδιο σπίτι. Ενώ η μητέρα του με λατρεύει και με αγαπάει, όταν ο γιος της μαγείρευε για να φάμε όλοι μαζί, ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “μα δε θέλω, μια χαρά είμαστε και έτσι”. Δεν της άρεσε. Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Νιώθω καλά. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…

Εχω μαγειρέψει και ο Γιάννης μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά… Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Τη θέλω την ειλικρίνεια. Εκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ό,τι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…», ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση η Κατερίνα Γερονικολού.

Τέλος η Κατερίνα Γερονικολού δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην καταγγελία που έκανε μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα «Οι γυναίκες που έρχονται σε θέση εξουσίας θεωρούν ότι για να τις σέβονται πρέπει να “ανδροποιηθούν”. Αποκάλυψα τις πληγές μου δημόσια και γι' αυτό μαλάκωσαν. Eίμαι περήφανη που έρχομαι εδώ ως ηθοποιός. Δεν έχουν εξαγνιστεί όλοι οι χώροι. Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω. Να κοιτάξω τους συναδέλφους μου στα μάτια και να πω ότι δεν έχω κάποιο μυστικό. Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου, αλλά αυτό που έκανε, μου προκάλεσε έντονα συναισθήματα τα οποία δεν ήξερα ότι είχα. Αισθάνθηκα σαν αδελφή της. Σαν να το έχω πάθει εγώ. Το έκανα για να τη στηρίξω δημόσια. Αλλά τελικά αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα. Είμαστε ένα χρόνο άνεργοι, έξω από τον φυσικό μας χώρο, το θέατρο. Εμείς πήραμε ανάσες και αυτό το pause προκάλεσε όλο αυτό».

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού:


https://www.youtube.com/watch?v=sFI-aKxLzb4

Δείτε επίσης