People & Style

Survivor: Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε (28/4) από το ριάλιτι επιβίωσης

Spoiler για το αποψινό επεισόδιο

survivor-1-758x456-1

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας και έβαλαν τους Κόκκινους σε διαδικασία ψηφοφορίας.

Εκεί η κάλπη έβγαλε τον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Από την άλλη πλευρά, γνωρίζαμε από τη Μεγάλη Δευτέρα τον πρώτο υποψήφιο που ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Παύλος Γαλακτερός έχοντας κερδίσει το κολιέ της ασυλίας, έκλεισε την τετράδα με τον Τζέιμς Καφετζή.

Απόψε ένας από τους τέσσερις θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, όμως πριν συμβεί αυτό θα έχουμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι κόκκινοι. Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι απόψε θα χαμογελάσουν και πάλι.

Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που φεύγει σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο, είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης μπορεί τις προηγούμενες φορές να βρέθηκε ψηλά στις ψηφοφορίες, όμως αυτή τη φορά δεν φαίνεται να τα κατάφερε.

Δείτε επίσης