People & Style

Όψεις Μαΐου - Αστρολογικές προβλέψεις από τη Βάσια Μαυράκη

Όψεις και προβλέψεις Μαΐου

may
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

✅ 2 Μαΐου 2021

+ Ερμής 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Οι σκέψεις βαθαίνουν και αποκτούν ξεχωριστό νόημα! Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται, οι εκμυστηρεύσεις δίνουν και παίρνουν για τα σταθερά του τρίτου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ.

+Αφροδίτη 22° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Έρωτες ρομαντικοί και ονειρεμένοι . Καλλιτεχνική διάθεση, αυξημένη διαίσθηση, ανάγκη για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες για τα ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ, ΙΧΘΥΕΣ, αλλά και τα ζώδια της Γης ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 3 Μαΐου 2021

- Ερμής 28° Ταύρου τετράγωνο με Δία 28° Υδροχόου

Η σκέψη γίνεται επιφανειακή και υπερβολική. Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις χωρίς νόημα, διάδοση ψευδών πληροφοριών, πιθανές αποκαλύψεις σκανδάλων που αφορούν κυρίως σε παιδιά.

Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΡΟΧΟΟΥΣ.

-Ήλιος 13° Ταύρου τετράγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Συναισθήματα απομάκρυνσης και αποστασιοποίησης, αναγκαστικός συμβιβασμός και στέρηση απόλαυσης ακόμη και στα πιο μικρά και ελάχιστα που μπορεί να φέρουν χαρά. Οικονομικές απώλειες και οικονομική δυσπραγία. Επιβολή κανόνων και πρέπει για τα Σταθερά του δεύτερου δεκαημέρου ΤΑΥΡΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΥΡΟΧΟΟΥΣ.

✅ 6 Μαΐου 2021

+ Αφροδίτη 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Ο παθιασμένος έρωτας είναι εδώ ! Απίστευτες ερωτικές στιγμές για τους ήδη ερωτευμένους, αλλά και ένας μεγάλος έρωτας προ των Πυλών για τους αδέσμευτους. Επικερδείς οικονομικές, επαγγελματικές συμφωνίες για τα Ζώδια της Γης του τέλους τρίτου δεκαημέρου, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ.

✅ 8 Μαΐου 2021

- Αφροδίτη 29° Ταύρου τετράγωνο με Δία 29° Υδροχόου

Ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και της οικονομικής ευμάρειας, μια ανάσα πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Ταύρου θα φέρει επιπολαιότητα, υπερβολές και δάκρυα για τα Σταθερά των δύο τελευταίων ημερών. ΤΑΥΡΟΥΣ 19, 20 Μαΐου, ΛΕΟΝΤΕΣ 19, 20 Αυγούστου, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ 19, 20 Νοεμβρίου και ΥΡΟΧΟΟΥΣ 18, 19 Φεβρουαρίου.

✅ 11 Μαΐου 2021

+ Άρης 11° Καρκίνου εξάγωνο με Ουρανό 11° Ταύρου

Δημιουργική ένταση, επαναστατικές διαθέσεις, ανατρεπτικά γεγονότα με θετικά αποτελέσματα, έντονη σωματική δραστηριότητα και άσκηση, αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του δεύτερου δεκαημέρου.

+ Νέα Σελήνη στις 21 μοίρες Ταύρου.

Νέα ξεκινήματα και νέες ευκαιρίες για τα Ζώδια της Γης, ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ που έχουν γεννηθεί στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 12 Μαΐου 2021

+ Ερμής 13° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Η ημέρα απαιτεί τακτοποίηση κυρίως σε πρακτικά θέματα. Οι σκέψεις αποκτούν οργάνωση και νέα πλάνα μπαίνουν σε πρόγραμμα. Σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν σε νεολαία και στην Παιδεία. Επηρεάζει κυρίως τα Ζώδια του Αέρα ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου.

✅ 13 Μαΐου 2021

+ Ήλιος 22° Ταύρου εξάγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Εξαιρετική ημέρα έμπνευσης και θετικών συναισθημάτων. Ρομαντική διάθεση, καλλιτεχνικές ανησυχίες, πλούσια φαντασία και ονειροπόληση για τα Ζώδια της Γης και του Νερού της αρχής του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 17 Μαΐου 2021

+ Ήλιος 26° Ταύρου τρίγωνο με Πλούτωνα 26° Αιγόκερω

Οικονομικές και συναισθηματικές απολαύσεις για τα Ζώδια της Γης! Ιδανική ημέρα για κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών και υποστήριξη από άτομα κύρους. Αναγέννηση σώματος και πνεύματος και αποφάσεις για νέα ξεκινήματα. Αφορά κυρίως ΤΑΥΡΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τέλους τρίτου δεκαημέρου

✅ 19 Μαΐου 2021

+ Αφροδίτη 13° Διδύμων τρίγωνο με Κρόνο 13° Υδροχόου

Σοφία και σταθερές αποφάσεις χαρακτηρίζουν την τάση της ημέρας. Σημαντικές αγορές, εκπληρώσεις υποσχέσεων, χρήσιμοι περιορισμοί και σύνεση. Εξαιρετική ημερομηνία για δεσμεύσεις και υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων τα ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ, αρχής δεύτερου δεκαημέρου.

✅ 21 Μαΐου 2021

-Ήλιος 00° Διδύμων τετράγωνο με Δία 00° Ιχθύων

Ανευθυνότητα, έλλειψη ενδοιασμού, επιφανειακές αποφάσεις, επιπολαιότητα, οικονομική και συναισθηματική σπατάλη, ανευθυνότητα. Αποφυγή οικονομικών και επαγγελματικών δεσμεύσεων για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ των δύο πρώτων ημερών.

✅ 22 Μαΐου 2021

Ερμής 22° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Χαοτική επικοινωνία, διασπορά ψευδών ειδήσεων, αναβολές και παρανοήσεις για το Μεταβλητό Σταυρό, ΔΙΔΥΜΟΙ, ΠΑΡΘΕΝΟΙ, ΤΟΞΟΤΕΣ και ΙΧΘΥΕΣ αρχής τρίτου δεκαημέρου. Κρατάμε μικρό καλάθι σε ότι κι αν ακούσουμε!

✅ 26 Μαΐου 2021

Πανσέληνος/ Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 5 μοίρες Τοξότη/ Διδύμων.

Ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε θέματα υγείας, σχέσεων και ακίνητης περιουσίας ΔΙΔΥΜΟΙ Μαΐου, ΠΑΡΘΕΝΟΙ Αυγούστου, ΤΟΞΟΤΕΣ Δεκεμβρίου και ΙΧΘΥΕΣ Φεβρουαρίου.

✅ 27 Μαΐου 2021

Αφροδίτη 22° Διδύμων τετράγωνο με Ποσειδώνα 22° Ιχθύων

Ημέρα απιστίας και εξαπάτησης συναισθηματικής ή οικονομικής για τα Μεταβλητά της αρχής του τρίτου δεκαημέρου. Απογοήτευση και υψηλές προσδοκίες που θα γκρεμιστούν άτσαλα. Προσοχή στη σπατάλη πόρων… κάθε είδους!

✅ 29 Μαΐου 2021

+ Σύνοδος Ερμή με Αφροδίτη 24° Διδύμων

Χαριτωμένη όψη συνεργασίας καρδιάς και λογικής! Δημοφιλία, άνεση στην επικοινωνία, ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και μηνυμάτων αγάπης, αλλά και συζητήσεις για συνεργασίες που θα αποδειχθούν επικερδείς αργότερα. Η εύνοια αφορά τα Ζώδια του Αέρα, ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ του τρίτου δεκαημέρου.

✅ 31 Μαΐου 2021

+ Άρης 23° Καρκίνου τρίγωνο με Ποσειδώνα 23° Ιχθύων

Ο Μάιος μας εγκαταλείπει με μια θετική, ιδεαλιστική και καλλιτεχνική όψη! Μπορεί να υπάρξει αποκάλυψη παρασκηνίου από το πουθενά που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους για τα Ζώδια του Νερού, ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ και ΙΧΘΥΕΣ του τρίτου δεκαημέρου.

SOS για ΚΡΙΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις αντιπαραθέσεις.


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ

♈ ΚΡΙΟΣ

Ενεργοποίηση, δυναμικές αποφάσεις και αρκετό παρασκήνιο θα έχει ο Μάιος, με τον Κυβερνήτη σας τον Άρη να διελαύνει σε ένα Ζώδιο της δικής σας παρορμητικής ιδιοσυγκρασίας. Νιώθετε πως τα πράγματα έχουν αλλάξει και πως έχουν αποκτήσει μια τυχερή διάσταση τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα οικονομικά σας θέματα, ιδιαιτέρως για τους γεννημένους το Μάρτιο. Σταθερά προσεκτικοί οι γεννημένοι στο τέλος τρίτου δεκαημέρου με το βάρος των τετραγώνων του Πλούτωνα.

♉ ΤΑΥΡΟΣ

Ανατροπές, εντάσεις και ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή θα βιώσετε οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη και τις πρώτες ημέρες του Μάη. Ο Άρης από το πέρασμα του στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο δυναμικοί επικοινωνιακά και να ξεπεράσετε θέματα που σας απασχολούν από τις αρχές του χρόνου. Οι γεννημένοι 14, 15, 16 Μαΐου θα έχετε απίστευτες οικονομικές ευκαιρίες να αξιοποιήσετε, αλλά και ερωτικές ευκαιρίες να διαχειριστείτε.

♊ ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μισός Μάιος σας ανήκει καθώς ξεκινούν τα δικά σας γενέθλια αιώνιοι έφηβοι του Ζωδιακού. Ένας μήνας ανανέωσης, συναισθηματικής και διανοητικής φρεσκάδας σας περιμένει από τη στιγμή που στις 4 Μαΐου ο Ερμής δικός σας Κυβερνήτης θα περάσει στο δικό σας Ζώδιο! Ενίσχυση των προσωπικών σχέσεων, αλλά και των οικονομικών σας με τη διέλευση του Άρη στο δεύτερο Ηλιακό σας οίκο! Ιδιαιτέρως προσεκτικοί οι γεννημένοι 25, 26 και 27 Μαΐου που θα κάνουν γενέθλια με Σεληνιακή Έκλειψη. Μια προκλητική Γενέθλια χρονιά θα είναι η φετινή τους…

♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο δικό σας ζώδιό αυτό το Μάιο, θα σας βοηθήσει να αναλάβετε ευθύνες και να αποκτήσετε απίστευτη μαχητικότητα σε σχέση φυσικά με το προηγούμενο διάστημα! Επαγγελματικά θέματα, οικονομικές διαφορές, αλλά και σχέσεις που είχαν μείνει στα… ‘’μισά’’ πριν περίπου μια διετία, ενδέχεται να επιστρέψουν και να απαιτήσουν δυναμικές λύσεις. Προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις γιατί μπορεί να υπάρξει ένταση σε θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας.

♌ ΛΕΩΝ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που η προσοχή σας θα πρέπει να είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας θέματα, και στο παρασκήνιο που ενδέχεται να δημιουργηθεί πίσω από αυτά. Θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και προετοιμασμένοι προκειμένου στα μισά του μήνα να βγείτε αλώβητοι από τις δύσκολες εργασιακές καταστάσεις που θα προκύψουν. Οι κρυφοί εχθροί σας θα παραμονεύουν ολόκληρο το Μάιο, μη τους δώσετε την ευκαιρία να σας εκθέσουν.

♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πλανήτες από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου θα βάλουν τα δυνατά σους για να σας διευκολύνουν τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Ανοιξιάτικες ερωτικές ευκαιρίες, ξαφνικές οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες… ένας μήνας θετικών συμπτώσεων και ευτυχών συγκυριών! Από τις 20 του Μάη και μετά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά σας θέματα και να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα.

♎ ΖΥΓΟΣ

Πάθος, ένταση, διεκδίκηση θα έχει ο Μάιος για εσάς καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ταύρο μέχρι τις 9 του μήνα. Από εκεί και μετά θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και θα σας φέρει τη συναισθηματική σας απελευθέρωση! Ο Άρης από τον Καρκίνο θα ενισχύσει τα επαγγελματικά, χωρίς φυσικά να λείψουν οι εντάσεις, αλλά και τα οικονομικά σας.

♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο μισό του Μαΐου, θα τονώσει τα θέματα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μπείτε σε νέα σχέση όσοι είστε αδέσμευτοι. Προς αυτή την κατεύθυνση θα φροντίσει να σας στρέψει και ο Άρης από τον Καρκίνο καθώς θα σας ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με εσωτερικό και εξωτερικό! στις 26 επηρεάζει τα οικονομικά σας και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της περιουσίας σας. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα και για αυτό χρειάζεται να έχετε προνοήσει ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε.

♐ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τον Καρκίνο δεν θα πάψει να σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις σας για όλο το Μάιο. Σημαντικά τα θέματα της καθημερινής ρουτίνας σας που θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά, αλλά και τα θέματα που αφορούν στην υγεία σας. Προσεκτικά ιδιαιτέρως οι γεννημένοι 25, 26, 27 Νοεμβρίου με την Έκλειψη της 26ης Μαΐου ακριβώς απέναντι.

♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης απέναντι σας για όλο το Μάη θα αναστατώσει τις σχέσεις σας και θα φέρει ένταση ίσως και εχθρικότατα. Θα νιώθετε πως ενώ δεν ευθύνεστε οι άλλοι σαν αντιμετωπίζουν σαν σάκο του μποξ. Υπομονή και σύνεση λοιπόν οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, άνεση και ευκαιρίες για τους όσους έχουν γεννηθεί το Δεκέμβριο.

♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και οικονομικές διευκολύνσεις κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου. Μετά τις δυσκολίες των πρώτων ημερών τού Μαΐου, θα αρχίζουν σταδιακά να τακτοποιούνται και τα προσωπικά σας ζητήματα. Σταθερά προσεκτικοί οι Υδροχόοι 29,30, 31 Ιανουαρίου με τα ανατρεπτικά τετράγωνα του Ουρανού στον Ήλιο τους.

♓ ΙΧΘΥΕΣ

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν ανοδική πορεία και επιτέλους θα είναι η περίοδος που θα κάνετε focus σε αυτόν ακριβώς τον τομέα της ζωής σας. Οι γεννημένοι 20, 21, 22 Φεβρουαρίου, από τις 14 Μαΐου θα υποδεχθείτε το Δία στο δικό σας ζώδιο και στις δικές σας μοίρες, και το Σύμπαν σας υπόσχεται απίστευτες στιγμές προσωπικής, οικονομικής και επαγγελματικής ευτυχίας.

Δείτε επίσης