People & Style

Friends Reunion: Οι αμοιβές των έξι πρωταγωνιστών

Κάτι παραπάνω από καλές

friends_reunion
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Τα Φιλαράκια» συναντήθηκαν ξανά στο πλατό για το δικό τους reunion.

Γεγονός είναι πως όλοι τους έχουν ήδη αξιοσημείωτες περιουσίες, καθώς η σειρά αποδείχθηκε όχι απλώς μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της τηλεόρασης, αλλά και ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο.

Οι δημιουργοί της σειράς, David Crane και Marta Kauffman, έχουν περιουσίες που φτάνουν στα 400 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα, ενώ η περιουσία της Jennifer Aniston -η οποία είναι και η πλουσιότερη από τους έξι πρωταγωνιστές- ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθούν η Courtney Cox με 150 εκατ. δολάρια και ο Matthew Perry με 120 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την The Sun.

Η Jennifer Aniston κερδίζει σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια ανά ρόλο σε ταινίες.

Επιπλέον, πούλησε το brand περιποίησης μαλλιών Living Proof και έχει αρκετές συμφωνίες με άλλες εταιρίες που της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την Courtney Cox κεφαλαιοποίησε την επιτυχία της σειράς, με αποτέλεσμα να πληρώνεται γενναιόδωρα από σειρές όπως το «Scrubs» και το «Cougar Town».

Από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, πρώτος σε περιουσία έρχεται ο David Schwimmer με 100 εκατομμύρια δολάρια, η Lisa Kudrow ακολουθεί με 89 εκατομμύρια δολάρια και τελευταίος είναι ο Matt LeBlanc με περιουσία που ανέρχεται στα 79 εκατομμύρια δολάρια.

Για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ καθένας τους πήρε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο επεισόδιο της επανένωσης.

Το καστ της διάσημης σειράς επέστρεψε στο εμβληματικό σκηνικό για να θυμηθεί την ιστορία της σειράς, 17 χρόνια από την ολοκλήρωση με ένα σπέσιαλ επεισόδιο που είχε κλάμα, συγκίνηση αλλά και αποκαλύψεις.

Οι πρωταγωνιστές φρόντισαν να χαρίσουν στο κοινό στιγμές γέλιου, αλλά και να μοιραστούν πολλά άγνωστα περιστατικά, όπως το γεγονός ότι υπήρχε ένας ανεκπλήρωτος έρωτας ανάμεσα στη Jennifer Aniston και τον David Schwimmer στους πρώτους κύκλους των επεισοδίων.

Δείτε επίσης