People & Style

Ριάλιτι: Η Ελλάδα αγαπά να τα βλέπει και να συμμετέχει

Πάνω από 30.000 οι αιτήσεις συμμετοχής για τα τρία reality της επόμενης σεζόν

tileorasi_tiletheasi
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Τα ριάλιτι καλά κρατούν στην ελληνική τηλεόραση καθώς ήδη έχουν προγραμματιστεί τρία για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εκτός του MEGA, που θα επενδύσει στη μυθοπλασία και του ΑΝΤ1, που θα συνεχίσει τις «Άγριες Μέλισσες» και θα εντάξει και άλλα projects στο πρόγραμμά του, τα υπόλοιπα κανάλια δέχονται δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές.

Σύμφωνα με την ON Time, το «Greece’s Next Top Model» έσπασε το φράγμα των 15.000 συμμετοχών και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των νέων αγοριών και κοριτσιών.

Ο αριθμός των συμμετοχών είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός αν κάποιος αναλογιστεί πως δεν πρόκειται για ένα απλό ριάλιτι εγκλεισμού, άλλα για ένα πρόγραμμα στο οποίο απαιτούνται προσόντα υψηλών προδιαγραφών, που έχουν φυσικά σχέση με τις διεθνείς πασαρέλες.

Ο ΣΚΑΪ επαναφέρει ένα format που είχαμε δει πριν από χρόνια στoν Alpha, το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Αυτή τη φορά παρουσιάστρια θα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι αιτήσεις συμμετοχής αγγίζουν τις 5.000, με αγρότες από όλη την περιφέρεια να αναζητούν την ιδανική σύντροφο. Τα μέλη της παραγωγής έχουν ήδη επισκεφθεί πολλά μέρη της Ελλάδας για το κάστινγκ του ριάλιτι.

Τέλος, στο «Big Brother 2» του ΣΚΑΪ, το οποίο δεν θα έχει celebrities, οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν ήδη τις 10.000. Ο ΣΚΑΪ σύντομα θα κάνει την τελική επιλογή, ενώ υπενθυμίζεται πως στο συγκεκριμένο ριάλιτι δεν θα έχει καμία ανάμειξη ο Ατζούν.

Δείτε επίσης