People & Style

James Καφετζής: Στο Survivor συνέβη κάτι που τους ενόχλησε όλους αλλά δεν έλεγαν τίποτα

Για όλους και για όλα μιλά ο παίκτης που άφησε το δικό του στίγμα στο φετινό Survivor

james_kafetzis_
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Ο James Καφετζής δημιούργησε ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης στο πρόσωπό του, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, για το οποίο αποκαλύπτει πολλά στο περιοδικό «ΟΚ!», που δημοσιεύει το Zappit.

Μέχρι πού πίστευες ότι θα φτάσεις μπαίνοντας στο παιχνίδι;
Σίγουρα δεν πίστευα ότι θα μείνω πέντε μήνες. Μπαίνοντας, ο πατέρας μου μου είπε: «Προσπάθησε να μην είσαι από τους πρώτους που θα φύγουν». Βλέπαμε όλους τους άλλους στις πρωινές εκπομπές, που ήταν γυμνασμένοι, είχαν κοιλιακούς, και εγώ ήμουν ο ταβερνιάρης με την κοιλίτσα. Για κάποιο λόγο όμως ήμουν πολύ καλός αγωνιστικά. Είναι θέμα ψυχής αλλά και μυαλού. Με τον Νίκο (σ.σ. Μπάρτζη) μελετούσαμε την κάθε πίστα πολύ προσεκτικά.

Είχατε γνωριστεί στα κάστινγκ;
Μέχρι να μπούμε στο παιχνίδι δεν είχαμε μιλήσει. Ήρθαμε κοντά την πρώτη εβδομάδα. Θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είχε τσακωθεί με τη Σοφία (σ.σ. Μαργαρίτη) και βλέποντας ότι έχει δίκιο πήρα το μέρος του.

Όταν στην παρέα προστέθηκε η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σκέφτηκες ότι μπορείς πλέον να λειτουργήσεις στρατηγικά στις ψηφοφορίες;
Δεν με ενδιέφερε αυτό γιατί δεν πίστευα ότι θα μείνω τόσο πολύ. Όταν ήμουν στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω τόσο μακριά. Τους δύο πρώτους μήνες έπεφτε τρελή πείνα. Δεν ξέραμε πόσο θα αντέξουμε σωματικά και ψυχικά.

Η πείνα και η είσοδος των νέων παικτών στο Survivor


Δείτε επίσης