People & Style

Βάσια Παναγοπούλου: Πρέπει να μάθουμε τους γιους μας να σέβονται τις γυναίκες

«Θεωρώ ότι οι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη»

panagopoulou2307-682x384

Στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι #not βρέθηκε σήμερα η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

«Θεωρώ ότι οι μαμάδες των αγοριών έχουν τεράστια ευθύνη. Αν δεν μάθεις τον γιο σου να σέβεται πρώτα εσένα… Γιατί έχω δει γιους να φέρονται αισχρά στις μάνες τους. Στο όνομα της υπέρμετρης αγάπης οι μαμάδες πολλές φορές δέχονται συμπεριφορές, που δεν έχουν σεβασμό. Αν δεν μάθεις το παιδί σου να σέβεται εσένα και τις γυναίκες, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι θα καλυτερεύσει ο κόσμος. Είμαι πολύ αυστηρή με τους γιους μου. Έχω βάλει μέχρι και τιμωρία στον γιο μου γιατί μίλησε άσχημα σε μια κοπέλα. Του είπα ότι θεωρώ ότι πρέπει να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά, δεν μπορεί να ντρεπόμαστε λόγω συμπεριφοράς. Πρέπει να μάθεις ότι σε όποια γυναίκα είτε είναι η δασκάλα σου είτε η φίλη σου είτε η συμμαθήτριά σου, την σέβεσαι» είπε αρχικά η Βάσια Παναγοπούλου.

Αν από την άλλη ένα παιδί δει τον πατέρα του να μιλά άσχημα στη μητέρα του, τι παράδειγμα θα πάρει; Το κορίτσι πρέπει να μάθει να στέκεται στα πόδια του κι ότι δεν είναι ένδειξη αγάπης ούτε να σε βρίσει ο άλλος κι εσύ να υποχωρείς, ούτε να σε χτυπήσει και να πεις το κάνει από ζήλια. Έχω ζήσει σε πολύ κοντινό μου πρόσωπο τέτοια συμπεριφορά κι είχε αποδεχτεί να υπάρχει κάμερα να την παρακολουθεί. Όπου πήγαινε της έλεγε άνοιξε το κινητό ή την κάμερα να δω που είσαι» συμπλήρωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Δείτε επίσης