People & Style

Αθηναΐς Νέγκα: Δε διστάζει να δείξει τα σημάδια στο σώμα της - Δείτε παρακάτω για ποιο λόγο! (pic)

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι καυστική, δραστήρια και έχει μάθει να τα λέει «έξω από τα δόντια» και η συγκεκριμένη της ανάρτηση ίσως είναι η καλύτερη που έχει κάνει ποτέ! Μπράβο της!

νεγκα αθηναις

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι καυστική, δραστήρια και έχει μάθει να τα λέει «έξω από τα δόντια». Η αγαπημένη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός έχει τοποθετηθεί πολλάκις για το ζήτημα της λεύκης, την οποία φέρει και η ίδια και δείχνει τα σημάδια στο σώμα της στέλνοντας σε όλους και όλες μας ένα ηχηρό μήνυμα.

Η Αθηναΐς Νέγκα πόσταρε φωτογραφία της στο Instagram δείχνοντας τα σημάδια της από τη λεύκη και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει…

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω, καθώς είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορω να μιλάω πιο άνετα για αυτή. Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness»!


Δείτε επίσης