People & Style

Κατερίνα Στικούδη - Βαγγέλης Σερίφης: Σε πελάγη ευτυχίας λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους (pic)

Το φύλο του μωρού πάντως το μάθαμε από... την τραγουδίστρια Naya, η οποία «πρόδωσε» το μυστικό

stikoudh

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης. Σε λίγο καιρό μάλιστα, θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Το φύλο του μωρού πάντως το μάθαμε από... την τραγουδίστρια Naya, η οποία «πρόδωσε» το μυστικό και αποκάλυψε ότι το μωρό θα είναι αγοράκι.

Με αφορμή, λοιπόν, την κυκλοφορία του νέου της videoclip, με τίτλο Rio, το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Αυγούστου, η εγκυμονούσα τραγουδίστρια και ο σύζυγός της κάλεσαν στο σπίτι τους κάποιους στενούς τους φίλους για να το… γιορτάσουν. Ένας από αυτούς, ο Jim Varounis που ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI, δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού για να τους ευχηθεί.

Όπως θα δεις, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης φορούσαν τις ίδιες αθλητικές μπλούζες!

«Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που θα με ζήλευε. Είμαστε 12 χρόνια μαζί, γνωρίζει ο ένας τον άλλο πολύ καλά, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, διαφωνούμε κιόλας… Μέρα με τη μέρα τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο, είναι ερωτεύσιμος. Κάνει πράγματα καθημερινά με που με συγκινούν. Εκεί που κάθεσαι, θα σου απλώσει ένα φύλλο πίτας και θα πεις πόσα ταλέντα έχει αυτός ο άνθρωπος» είχε εξομολογηθεί πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Στικούδη.

Δες τη φωτογραφία:

Δείτε επίσης