People & Style

Νάταλι Κάκκαβα: «Νιώθω πως δεν αντέχω άλλο, δεν είμαι άτρωτη»

Τι αναφέρει στην ανάρτηση της η γνωστή παρουσιάστρια

goudaras-kakkava-spiti-15

Η Ναταλί Κάκκαβα προκειμένου μίλησε από καρδιάς για όλες αυτές τις τραγικές καταστάσεις που περνάει η χώρα μας τον τελευταίο καιρό στέλντοντας το δικό της μήνυμα, μέσα από τα social media της.

Δείτε όσα ανέφερε:

«Ξέρω όλοι μας νιώθουμε μουδιασμένοι με όλη αυτή την μαυρίλα που καλούμαστε να διαχειριστούμε καθημερινά… Ακούς ειδήσεις και σκέφτεσαι… Μα δεν γίνεται… Θ ακούσω και κάτι καλό σήμερα… Κατακλύζεσαι από αρνητικές σκέψεις για το μέλλον των παιδιών μας, των αγαπημένων μας, για τη ζωή μας την ίδια..

Και σκέφτεσαι μα τι έχω κάνει λάθος? Γιατί στη γενιά μας? Γιατί τώρα? Γιατί σε μας? Δεν έχω απάντηση… Μη νομίζετε… Κι εγώ έχω πολλές μαύρες ημέρες.. Και κλαίω… Και νιώθω πως δεν αντέχω άλλο… Και λυγίζω… Δεν είμαι άτρωτη… Όμως… Ξέρετε τι με κάνει να σηκώνομαι? Δεν έχω το δικαίωμα να το βάλω κάτω.. Θα παλέψω.. Θα αντισταθώ.. Και στο τέλος θα κερδίσω.. Το οφείλω πρώτα απ όλα στον εαυτό μου..

Και σε όσους με αγαπούν.. Δύναμη φιλαράκια μου… Θα τα καταφέρουμε.. @g.goudaras σ ευχαριστώ και συγνώμη.. ξέρεις εσύ», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

Δείτε επίσης