People & Style

Μπρίτνει Σπίαρς: Ποζάρει τόπλες και απαντά στις φήμες περί αυξητικής στήθους

Δείτε την αποκαλυπτική της ανάρτηση

britney_spears

Στις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φοράει μόνο το κάτω μέρος ενός λευκού μπικίνι και κόκκινες μπότες. Το στήθος της διάσημης Αμερικανίδας ποπ σταρ είναι γυμνό και το καλύπτει με τα χέρια της, ενώ σε μερικές πόζες χρησιμοποιεί και ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.

Στην ανάρτησή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξηγεί ότι το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στα social media φωτογραφίες της με λιγοστά ρούχα γιατί θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον τρόπο σκέψης της. Όπως είπε, οι εμφανίσεις της στην σκηνή την έκαναν στο παρελθόν να αισθάνεται ντροπή για το σώμα της. «Γεννήθηκα γυμνή και πιστεύω ειλικρινά ότι σήκωνα το βάρος τους κόσμου στους ώμους μου, κάτι που με έκανε να έχω αυτήν την εικόνα για τον εαυτό μου. Ήθελα να δω τον εαυτό μου πιο ελαφρύ… γυμνό… όπως ήμουν όταν γεννήθηκα. Κοιτώντας αυτές τις φωτογραφίες – είναι τρελό πώς λειτουργεί η ψυχολογία – βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή του μορφή. Είναι σαν μία απόδειξη ότι ο πόνος… τα δάκρυα και τα βάρη που σήκωνα δεν είναι ο πραγματικός εαυτός μου» γράφει η 39χρονη τραγουδίστρια.

Και προσθέτει: «Είμαι μια γυναίκα… μια όμορφη… ευαίσθητη γυναίκα και χρειάζομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή μορφή μου».,. Σημειώνει μάλιστα ότι δεν έχει πρόθεση να φωτογραφίζεται τόπλες για την υπόλοιπη ζωή της, καθώς αυτό θα γινόταν βαρετό, αλλά αυτήν την περίοδο είναι κάτι που βοηθά την ψυχολογία της.

Δείτε τις φωτογραφίες της:


Δείτε επίσης