People & Style

Σάλμα Χάγιεκ: Φωτογραφίζεται με τον θετό της γιο Άουγκι Τζέιμς - Δείτε τη συγκλονιστική ομοιότητά του με τη Λίντα Εβαντζελίστα

Πρόσφατα η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία μαζί με τον Άουγκι, στην καμπίνα ενός σκάφους, όπου είναι εμφανής η ομοιότητά του με τη μητέρα του, Λίντα Εβαντζελίστα

1-Salma-Hayek-ok

Οι μεικτές οικογένειες είναι θα λέγαμε «της μόδας», ειδικά σήμερα και στον κόσμο του θεάματος, αλλά ανάμεσα στα μέλη τους αναπτύσσονται συχνά τρυφερές σχέσεις που καταρρίπτουν τα στερεότυπα των εντάσεων μεταξύ, π.χ., του νέου ή της νέας συζύγου και των παιδιών από προηγούμενους γάμους.

Αυτή φαίνεται να είναι η περίπτωση της Σάλμα Χάγιεκ και του θετού της γιου, Άουγκουστιν «Άουγκι» Τζέιμς, που ο σύζυγός της, Φρανσουά - Ανρί Πινό, είχε αποκτήσει με τη Λίντα Εβαντζελίστα.

Πρόσφατα η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια σπάνια φωτογραφία μαζί του, στην καμπίνα ενός σκάφους, όπου είναι εμφανής η ομοιότητά του με τη μητέρα του. Στο φόντο βλέπουμε, μάλιστα, τον σκηνοθέτη και προσωπικό της φίλο, Αλφόνσο Κουαρόν.

Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικούς μήνες η Χάγιεκ υποστήριζε ότι δεν παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία για την οικονομική του κατάσταση αλλά από αγάπη: «Με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο και με εξέλιξε με τόσο υπέροχο, υγιή τρόπο. Όταν τον παντρεύτηκα όλοι έλεγαν: Τον παντρεύτηκε για τα λεφτά. Κι εγώ λέω: Ναι, καλά. Σκεφτείτε ό,τι θέλετε. 15 χρόνια μαζί. Και είμαστε πολύ ερωτευμένοι».

Δες την ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ με τον Άουγκι:

Δείτε επίσης