People & Style

Έλενα Παπασταύρου: Παντρεύτηκε η πρώην συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού – Στιγμιότυπα από τον γάμο της

Η καταξιωμένη και έμπειρη στιλίστρια, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα φέτος μέσα από το Super Makeover με την Δούκισσα Νομικού στον ΣΚΑΪ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κάτσο

gamos-papastaurou1

Την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της έζησε το βράδυ του Σαββάτου 21/8, η Έλενα Παπασταύρου!

Η καταξιωμένη και έμπειρη στιλίστρια, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα φέτος μέσα από το Super Makeover με την Δούκισσα Νομικού στον ΣΚΑΪ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κάτσο. Ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ορχομενό της Βοιωτίας και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία!

«Παντρεύομαι τον Αύγουστο. Ήρθε αυτή η στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ντυθώ νυφούλα εκεί που δεν το περίμενα καθόλου γιατί δεν είμαι καθόλου τόσο ρομαντική. Έχω βρει το νυφικό μου, δεν είναι vintage, είναι πολύ απλό και minimal. Είναι στο στιλ μου και θα είναι όπως πρέπει. Ο σύντροφός μου είναι πάρα πολύ γλυκός. Η πρόταση γάμου έγινε πέρυσι ενώ ήμασταν διακοπές σε ένα υπέροχο μέρος, μου λέει «θέλεις να έρθουμε εδώ του χρόνου εδώ να παντρευτούμε;» Δεν το περίμενα γιατί ζούμε χρόνια μαζί σαν παντρεμένοι» είχε δηλώσει η Έλενα Παπασταύρου, fashion director του περιοδικού Beauté.

Το παρών στον γάμο της έδωσε και η Βίκυ Καγιά, ενώ τα social media πλημμύρισαν με στιγμιότυπα και βίντεο από τον γάμο της πρώην συνεργάτιδας της Δούκισσας Νομικού.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από στιγμιότυπα παρευρισκόμενων:


Δείτε επίσης