People & Style

Σοφία Βεργκάρα: Συγκλονίζει μιλώντας για το πως στα 28 της διαγνώστηκε με καρκίνο

Η 48χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της

vergara

Η Σοφία Βεργκάρα παρεβρέθηκε σε μία εκδήλωση για στήριξη σε άτομα, που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο και επί τη ευκαιρία, μίλησε για την δική της δυσάρεστη εμπειρία.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, στα 28 της χρόνια διαγνώστηκε με κακρίνο του θυρεοειδούς, χωρίς μάλιστα να έχει την παραμικρή ένδειξη.

Εξήγησε πως είχε επισκεφτεί τον γιατρό της για μία επίσκεψη ρουτίνας, όταν εκείνος ένιωσε κάτι σκληρό στον λαιμό της, την ώρα της ψηλάφησης. «Ήταν μία επίσκεψη ρουτίνας, μέχρι που ο γιατρός ένιωσε κάτι στον λαιμό μου. Χρειάστηκε να κάνω πολλές εξετάσεις για να δούμε τι είναι και τελικά, μου είπαν ότι είχα καρκίνο του θυρεοειδούς», ανέφερε στα πλαίσια της ομιλίας της η Σοφία Βεργκάρα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως φοβήθηκε αρκετά, μόλις έλαβε την διάγνωση, όμως προσπάθησε να μην πανικοβληθεί και να μάθει περισσότερα σχετικά με το θέμα. «Όταν είσαι νέα και ακούς την λέξη 'καρκίνος', το μυαλό σου πηγαίνει σε τόσα πολλά. Προσπάθησα να διαβάσω και να ανακαλύψω ό,τι μπορούσα για αυτό. Ήμουν τυχερή που το έμαθα νωρίς και είχα την καθημερινή στήριξη των γιατρών μου και της οικογένειάς μου», εξήγησε.

Αν και πολλοί θαυμαστές της απόρησαν γιατί το κρατούσε κρυφό τόσα χρόνια μετά, η ηθοποιός ανέφερε πως ήταν καθαρά προσωπική της υπόθεση και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να βγει στο προσκήνιο. «Πολλοί celebrities κερδίζουν δημοσιότητα λόγω προβλημάτων, που έχουν αντιμετωπίσει. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Ο καρκίνος δεν είναι αστεία υπόθεση. Δεν θες να ασχολείσαι με κάτι άλλο, όταν περνάς όλο αυτό».

Ευτυχώς, η 48χρονη ηθοποιός έλαβε πολύ νωρίς την διάγνωση, με αποτέλεσμα να μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή και χωρίς να είναι απαραίτητη κάποια χειρουργική επέμβαση.

Πηγή: Proto Thema

Δείτε επίσης