People & Style

Τομ Κρουζ: Ποια είναι η πιο επικίνδυνη σκηνή που έχει κάνει ποτέ

Δείτε ποια σκηνή είναι αυτή και πώς την σχολίασε ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ!

Οι περισσότεροι θαυμάζουμε τον Τομ Κρουζ καθώς τον έχουμε δει σε εξωφρενικά απίστευτες σκηνές, να κρέμεται από αεροπλάνα, να πηδάει σε τρένα. Ωστόσο η τελευταία του σκηνή για την επερχόμενη ταινία “Mission: Impossible 7″, είναι η πιο δύσκολη και επικίνδυνη που έχει επιχειρήσει στην καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της ταινίας της Paramount στο CinemaCon 2021, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα βίντεο 10 λεπτών που περιγράφει πως ο Τομ Κρουζ προετοιμάστηκε για την επικίνδυνη σκηνή της ταινίας, στην οποία έπρεπε να εκτελέσει άλμα με μοτοσικλέτα από έναν γκρεμό και στην συνέχεια να προσγειωθεί με αλεξίπτωτο σε μια κοιλάδα στη Νορβηγία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας Κρίστοφερ Μακουάρι, η σκηνή θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνη και ο Κρουζ έπρεπε να εκπαιδευτεί έναν ολόκληρο χρόνο για να την τελειοποιήσει, χωρίς φυσικά την βοήθεια κασκαντέρ. Κατά την διάρκεια του έτους ο Κρουζ έκανε περίπου 500 πτώσεις με αλεξίπτωτο και 13.000 άλματα με μοτοσικλέτα σε μια ειδικά κατασκευασμένη πίστα.

Ο ηθοποιός σχολίασε την σκηνή, λέγοντας: «Είναι μακράν το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω επιχειρήσει, το δουλεύουμε εδώ και χρόνια. Ήθελα να το κάνω από μικρό παιδί», ενώ ο Μακουάρι πρόσθεσε: «Το μόνο που με φοβίζει περισσότερο είναι αυτό που έχουμε προγραμματίσει για την 8η Επικίνδυνη Αποστολή».

Να σημειώσουμε πως ο Τομ Κρουζ κάνει όλες τις επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες που πρωταγωνιστεί, και μάλιστα έχει τραυματιστεί αρκετές φορές. Στην έκτη ταινία για παράδειγμα, πήδηξε πάνω από ένα κτίριο και έσπασε τον αστράγαλο του κατά την προσγείωση.

Η έβδομη ταινία του franchise, αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Μάιο του 2022.

Δείτε επίσης