People & Style

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Αυτό θα μας αφανίσει ή θα μας μας κρατάει μόνιμα σε έναν σκοτεινό πάτο»

Διαβάστε τη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

papakaliatis

Λίγο μετά την επιστροφή του στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη νέα του δουλειά, αλλά και στην περίεργη εποχή που ζούμε.

Για την απόφασή του να επιστρέψει τηλεοπτικά με τον “Δάσκαλο” στο Mega μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Πρώτο Θέμα και στην Αφροδίτη Γραμμέλη,

Πώς πήρες την απόφαση και είπες το «ναι» στο Mega;
Το Mega μού έκανε μια πολύ ωραία πρόταση, όπου μου έδωσε τον χρόνο που ήθελα προκειμένου να αφηγηθώ την ιστορία μου χωρίς εκπτώσεις, χωρίς καθυστερήσεις και με απόλυτη εμπιστοσύνη και αμοιβαία εκτίμηση. Άρα ήταν η πιο γρήγορη και ξεκάθαρη επαγγελματική κίνηση που έχω κάνει ποτέ. Και πιστεύω ότι καλά έκανα. Είναι άψογοι επαγγελματίες.

Η Χαρούλα Αλεξίου ήρθε σε σένα ή εσύ πήγες σε εκείνη;
Εγώ πήγα σε εκείνη. Της έδωσα να διαβάσει τα πρώτα τρία επεισόδια ελπίζοντας πως θα της αρέσει και τελικά είπε το «ναι». Έχω να σου πω ότι είναι εξαιρετική και σε αυτό -πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Και είναι τιμή μου που δέχτηκε.

Η Μαρία Καβογιάννη;
Η Μαρία είναι αν θες το γούρι μου και είναι ευτυχία να δουλεύω μαζί της. Είναι καταπληκτική συνεργάτις και μια συγκλονιστική ηθοποιός. Η ιστορία της στη σειρά είναι η πιο σκληρή γιατί έχει να κάνει με την ενδοοικογενειακή βία και θέλει πολύ προσεκτικό και λεπτό χειρισμό. Και μαζί με τον Γιάννη Τσορτέκη έχουν ζωγραφίσει. Θα καταλάβεις όταν το δεις.

Είσαι ερωτευμένος;
Μακάρι να ήμουν στη θέση να σου πω ναι.

Τι ευχή κάνεις για το μέλλον;
Να ζούμε λίγο πιο όμορφα, αληθινά και ισορροπημένα. Και όχι τόσο αυτοκαταστροφικά. Να μη ζούμε με άξονα το τομάρι μας, την τσέπη μας, την εικόνα μας και μόνο την πάρτη μας. Αυτό νομοτελειακά θα μας αφανίσει ή στην καλύτερη περίπτωση, θα μας κρατάει μόνιμα σε έναν σκοτεινό πάτο.

Δείτε επίσης