People & Style

Άγριες Μέλισσες: Ο παπά – Γρηγόρης μαθαίνει χορούς από τον μικρό Σέργιο

Δείτε το απίθανο βίντεο

Savvidakis

Οι συντελεστές της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει γυρίσματα και τα πρώτα αποσπάσματα έχουν ήδη κάνουν την εμφάνισή τους στα social media.

Και μπορεί, οι ηθοποιοί να βρεθούν στην περίοδο της Χούντας και να αναμένεται πως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου θα περάσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις, στα παρασκήνια, το κλίμα είναι γεμάτο κέφι.

Ο Κωστής Σαββιδάκης μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζει ενώ ο μικρός Σπύρος Ντούγιας του… διδάσκει μοντέρνους χορούς.about:blank

Ο παπά – Γρηγόρης των «Άγριων Μελισσών» παρακολουθεί με προσοχή όσα του δείχνει ο μικρός Σέργιος και στην συνέχεια το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.

«Όταν ο νεαρός Σέργιος (Σπύρος) προσπαθεί να μάθει στον παπά τους νέους χορούς, τους μοντέρνους… Η Δρόσω και ο Παναγιώτης αγανακτούν με τον γέροντα… Υπομονή» σημείωσε με χιούμορ ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr

Δείτε επίσης