People & Style

Σάκης Κατσούλης: Δεν έχει γίνει κάτι που δεν ξέρετε με την Μαριαλένα

«Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας θα γίνει» τόνισε ο Σάκης Κατσούλης

sakis

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για το γεγονός ότι δεν θα είναι στο «Love it», τη Μαριαλένα, το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έριξε και τα καρφιά του σε μια ψυχαγωγική εκπομπή.

«Δε θα είμαι στην εκπομπή της Μαλέσκου, κι ας είχαν γίνει πολλές συζητήσεις και δοκιμαστικό. Το έμαθα από δημοσιεύματα», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης, ενώ πρόσθεσε ότι «Το κανάλι ήξερε αν ταιριάζω με την Μαλέσκου, γι’ αυτό μου έκανε και την πρόταση. Δεν ίσχυαν αυτά που γράφτηκαν».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τη Μαριαλένα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι «Δεν φοράω δαχτυλίδι. Δεν έχει γίνει κάτι που δεν ξέρετε με την Μαριαλένα. Είμαστε κάθε μέρα μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί, έχουμε δεθεί. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ μας θα γίνει, δεν χρειάζεται να πιέσουμε κάποια κατάσταση».

«Το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα, δεν έχω προλάβει καν να μιλήσω με τον ΣΚΑΙ», αποκάλυψε ο Σάκης Κατσούλης.

Στα του παιχνιδιού, ο ίδιος είπε: «Δεν έχω δεχθεί συγχαρητήρια από όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά καλή καρδιά, δεν έγινε κάτι. Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον James, τον Μπάρτζη και την Άννα Μαρία. Ούτε στον τελικό ήταν».

Τέλος, ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχτεί για τα αποσπάσματα από αγώνες, στα οποία δεχόταν γκολ: «Δεν ξέρω τι σχέση έχουν οι αθλητικές μου επιδόσεις με το Survivor. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς παίρνει ένα απόσπασμα κάποιος από 13 χρόνια καριέρας και να γελάει μαζί μου. Και τι κερδίζει το κάτω κάτω. Ήμουν στο Survivor, δεν πήγα να παίξω μπάλα. Με χλεύαζαν, γέλαγαν μαζί μου. Παρ’ όλα αυτά, όταν βγήκα από το παιχνίδι ήταν οι πρώτοι που με κάλεσαν στην εκπομπή τους. Οξύμωρο για μένα, από τη στιγμή που χλευάζεις κάποιον, για ποιο λόγο τον θες καλεσμένο στην εκπομπή σου; Να τους πεις τι;».

Δείτε επίσης