People & Style

Ελένη Χατζίδου: «Έμεινα έγκυος δύο μήνες μετά τη γνωριμία μου με τον Ετεοκλή»

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά και στην δημιουργία της οικογένεια τους, τους πρωτους μήνες της σχέσης τους

xatzidou-pavlou-1

Συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική παραχώρησε η Ελένη Χατζ΄ίδου στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα», εξήγησε αρχικά η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

Όπως ανέφερε, έμεινε έγκυος, ενώ ήταν μαζί μόλις δύο μήνες με τον Ετεοκλή. «Έμεινα πολύ γρήγορα έγκυος. Με τον Ετεοκλή δεν μείναμε καθόλου ως ζευγάρι μόνοι μας. Με το που γνωριστήκαμε, μετά από δύο μήνες έμεινα έγκυος. Για αυτό κάναμε πολιτικό πρώτα και μετά, μου έκανε την πρόταση και για τον θρησκευτικό γάμο», είπε.

Και συνέχισε «Δεν με τρόμαξε καθόλου, που έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Ήταν γραφτό να γίνει και με την ωριμότητα που έχει ο Ετεοκλής, ήμουν τόσο σίγουρη. Δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ. Ήταν η πρώτη στιγμή μόνο, που συζητήσαμε και δεν είχα δει καλύτερα το ποιος είναι και πώς σκέφτεται και είπα "τι γίνεται τώρα", όμως τελικά δεν έχει καμία σημασία», δήλωσε η τραγουδίστρια τονίζοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένη δίπλα του.

Για την διαφορά ηλικίας, που υπάρχει μεταξύ τους, είπε: «Είναι μόνο ένας αριθμός. Ειδικά στην περίπτωση του Ετεοκλή που είναι μόνο 30 χρονών, δεν έχει καμία σημασία η ηλικία. Είναι σαν να είναι από άλλο πλανήτη αυτό το παιδί, μπορώ να σας μιλάω για ώρες».

Δείτε επίσης