People & Style

Κατερίνα Καινούργιου σε Νικολέτα Τσομπανίδου: «Είσαι γύφτισσα» (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η νικήτρια του πρώτου Bachelor Νικολέτα Τσομπανίδου

the-bachelor-ta-scholia-tis-nikol-tsompanidoy-gia-tis-kopeles

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η νικήτρια του πρώτου Bachelor Νικολέτα Τσομπανίδου.

Η κοκκινομάλλα χορεύτρια σχολίασε όλα όσα συμβαίνουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι. Την ώρα που μιλούσε όμως η παρουσιάστρια παρατήρησε το μονόπετρο που φοράει στο χέρι της, το οποίο είναι αυτό που της είχε χαρίσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Το μονόπετρο τι είναι; Ώπα, χώρισες με τον Παναγιώτη, δε μιλάτε. Εσύ όμως έχεις κρατήσει το μονόπετρο;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου με τη Νικολέτα Τσομπανίδου να απαντά καταφατικά.

«Είσαι γύφτισσα» της είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τη νεαρή χορεύτρια να ξεσπά σε γέλια και να ρωτά, «Να το γυρίσω πίσω; Δαχτυλίδι αξίας και εγώ θα το γυρίσω πίσω;»

«Mα έχετε τσακωθεί δεν είναι ότι έχετε ένα παιδί να σας δένει κάτι και να θες να το κρατήσεις. Για ποιο λόγο το φοράς; Έχεις άλλο σύντροφο τώρα και του αρέσει που βλέπει το δαχτυλίδι του Παναγιώτη;» αναρωτήθηκε με τη σειρά της η παρουσιάστρια.

«Η παραγωγή το πήρε. Δε σήμαινε κάτι, ένα δώρο ήταν. Περιμένω να αντικατασταθεί», απάντησε η Νικολέτα Τσομπανίδου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλα όσα είπε η Νικολέτα Τσομπανίδου:

Δείτε επίσης