People & Style

Μαρία Ηλιάκη: Οι πρώτες δηλώσεις πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής

1-Hliaki

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την εκπομπή που ετοιμάζουν.

«Έχω άγχος, είμαι η κλασσική παρουσιάστρια που σηκώνεται το πρωί και κοιτάζει τα νούμερα. Για την πρεμιέρα το Σάββατο έχω μια γλυκιά προσμονή, έχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε μια ωραία παρέα, οπότε δεν έχω άγχος. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πάρει όλοι κάμερες και μικρόφωνα και έχουμε κάνει ωραίες συνεντεύξεις. Η Κατερίνα έχει κάνει δύο πολύ ωραία αποκλειστικά θέματα, είχε πάει στα Χανιά. Θα είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, πιστεύω και εύχομαι», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Σχετικά με το μωρό της και τον Στέλιο Μανουσάκη, ο οποίος δεν θα είναι συνέχεια κοντά της στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Το ότι είμαι στην Ελλάδα με το μωρό, χωρίς τον Στέλιο δεν με αγχώνει τόσο. Ο Στέλιος θα πηγαινοέρχεται και η μικρή είναι εύκολο μωρό. Αυτό που με αγχώνει είναι ζούμε σε μία πραγματικότητα λίγο δύσκολη, το μεγάλο μου άγχος είναι σχετικά με όλο αυτό που γίνεται γύρω μας, οι επιθέσεις σε γυναίκες, σε άντρες. Το άγχος μου είναι να μεγαλώσω ένα καλό παιδί, που θα βγει στην κοινωνία».

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της εκπομπής:


Δείτε επίσης