People & Style

Ο Ορέστης Τζιόβας ξεσπάει κατά Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Πλήρωσαν την αλαζονεία τους»

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δεν πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα.» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός

tziovas_4242

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του Open «Tελευταία ώρα» ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Nίκη Κώτσου. Η συζήτηση επεκτάθηκε και στο κίνημα #metoo και τους δυο καλλιτέχνες που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Ορέστης Τζιόβας έκανε τη δική του τοποθέτηση για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και πιο συγκεκριμένα για τους προφυλακισμένους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Και οι δυο προφυλακισμένοι δεν πληρώνουν τόσο τα ίδια τους τα αδικήματα, όσο την αλαζονεία τους. Μιλάμε για δυο πολύ αλαζονικά άτομα. Στις διαπροσωπικές σχέσεις, συχνά οι άνθρωποι ξεπερνούν τα όρια. Το λέω για όλη την κοινωνία αυτό. Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες. Τα όρια καμιά φορά είναι και δυσδιάκριτα, δεν είναι ακριβείας» ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας στην Real News και συνέχισε:

«Πότε το φλερτ αρχίσει να γίνεται παρενόχληση; Και φυσικά δε προσπαθώ να καλύψω κανενός τα ατοπήματα. Το φλερτ εμπεριέχει το στοιχείο της διεκδίκησης. Διεκδικείς έναν άνθρωπο ερωτικά. Για εμένα προσωπικά, τα όρια δεν είναι δυσδιάκριτα. Μπορώ να αντιληφθώ πότε τα ξεπερνάω. Τα όρια αυτά καθαυτά, όμως, είναι υποκειμενικά».

Ο Ορέστης Τζιόβας ανέφερε ακόμα: «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έκαναν πράγματα, εγώ τα έχω ακούσει και από αλλού. Η γενική κατακραυγή και το συντονισμένο κίνημα εναντίον τους έχουν να κάνουν κυρίως με την αλαζονεία τους, η οποία τους οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Χρειάζεται ένα επίπεδο, μόρφωση και καλλιέργεια για να μπορείς να θέσεις όρια. Σε καμία περίπτωση δε τους υπερασπίζομαι».

Δείτε επίσης