People & Style

Κατερίνα Στικούδη: Η φωτογραφία από το μαιευτήριο και το δημόσιο μήνυμά της (pic)

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα μηνύματα σας και τις υπέροχες ευχές» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη

stikoudi-10

Mε μια νέα φωτογραφία στο Instagram μέσα από το μαιευτήριο και το δωμάτιο όπου φιλοξενείται μετά τη γέννα της η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της και να πει το δικό της ευχαριστώ για τις ευχές γνωστών φίλων και θαυμαστών. Η τραγουδίστρια και προσφάτως μανούλα, την περασμένη Κυριακή 17 Οκτωβρίου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη από τη στιγμή που γεννήθηκε ο γιος της ο οποίος θα πάρει το όνομα Βύρωνας, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τους φίλους και θαυμαστές της. Από την επιθυμία της να τους ευχαριστήσει όλους για το κύμα αγάπης που λαμβάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει έχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της το πιο γλυκό χαμόγελο.

«Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα μηνύματα σας και τις υπέροχες ευχές» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Δείτε επίσης