People & Style

Survivor: Το αμύθητο ποσό που προσφέρει ο Ατζούν στον Ντάνο

Δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά σε ριάλιτι

xguzgseiau5f79bbd6e7247

Ιδιαίτερα ανοιχτοχέρης εμφανίζεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου στον νέο κύκλο του Survivor να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Τούρκος παραγωγός «πολιορκεί» τον νικητή του Survivor 1 και σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο «Πρωινό», φαίνεται πως έχει προσεγγίσει τον Ντάνο με ένα συμβόλαιο της τάξης των 300.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Περρή, ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλει να είναι σίγουρος για την επιτυχία του νέου κύκλου του Survivor και στόχος του είναι να φέρει στο παιχνίδι όλα τα μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει από αυτό.

Εάν τελικά επέλθει συμφωνία ανάμεσα στον Ατζούν Ιλιτζαλί και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, το συμβόλαιο των 300.000 ευρώ θα είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογραφεί ποτέ στην ιστορία των ελληνικών ριάλιτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «χρυσό» συμβόλαιο είχε υπογράψει ο Τριαντάφυλλος, καθώς ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του περσινού κύκλου, με απολαβές 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Αν ισχύουν τα όσα γράφονται βέβαια, τεράστιο ποσό πήρε και ο Αλέξης Παππάς για να συμμετάσχει στο Bachelor (100.000 ευρώ).

Ωστόσο τα λεφτά που πέφτουν στο τραπέζι για τον Ντάνο δεν έχουν προηγούμενο.

Δείτε επίσης