People & Style

Έφη Σαρρή: «Θα ταίριαζα στον Τραμπ – Θα τον κατεύθυνα σωστά για να βγει ξανά»

Η τραγουδιστρια μίλησε για πρώτη φορά για τον... αμφιλεγόμενο στίχο «Στο λέω σε ξεχάσαμε»

efi sarri

Η Έφη Σαρρή είναι μία γυναίκα που αναμφίβολα έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική showvbiz, καθως όποτε αποφασίζει να δώσει συνέντευξη, δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Έτσι και τώρα, η γνωστή τραγουδίστρια παραχωρώντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην αδυναμία της, Ντόναλτ Τραμπ, καθώς και στην παρανόηση του στίχου στο τραγούδι «Τι είχαμε, τι χάσαμε».

Αναφορικά με τον Ντόναλτ Τραμπ είπε «Η Μελάνια δεν αξίζει στον Τραμπ. Μια γυναίκα σαν εμένα θα του άξιζε πολύ περισσότερο, θα μπορούσε να τον κατευθύνει πιο σωστά και να βγει ξανά πρόεδρος. Ο Τραμπ είναι καταπληκτικός! Έχει ένα φοβερό τσουλούφι, ένα νάζι, έχει ένα δυναμισμό και αυταρχισμό, όπως μου αρέσουν εμένα οι άντρες», είπε και πρόσθεσε πως τελικά δεν πήγε να ανάψει τον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, γιατί δεν κατάφερε να βγει ξανά Πρόεδρος».

Η Έφη Σαρρή είπε για τη μητρότητα «Το να είσαι μητέρα είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα».

Αναφορικά με τις αναμνήσεις της είπε «

«Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα. Η Μαντόνα, η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο».

«Έχω υπάρχει πάρα πολύ ζηλιάρα. Έβαζα τις μαύρες μου περούκες και θεωρούσα ότι έκαν παρακολούθησε με επιτυχία. Σε κάποια παρακολούθηση μια φορά κάποιος φώναξε «η Σαρρή!» και έγινα ρεζίλι. Ο ενδιαφερόμενος γύρισε και με είδε», δήλωσε.

Η Έφη Σαρρή δήλωσε πως έχει πλέον συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μεγαλώνει.

«Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά!».

«Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από χώρες με πολύ χρήμα, χόρευα, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Στάλθηκαν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη!».

«Έχω τραγουδήσει το «Θα κλειστώ σε μοναστήρι», οπότε έπρεπε να το κάνω και πράξη. Έτσι, με κλείσανε. Αφού με έκλεισαν σε μοναστήρι, είπα κάποια στιγμή να ξαμολυθώ πάλι. Το κομμάτι «Σταυρώστε με» έχει να κάνει με τη ζωή μου και κυρίως με τη μικρή μου πολιτική σταδιοδρομία. Αν κατέβω ξανά στην πολιτική δεν θα πω το ίδιο τραγούδι, θα βγω αλλιώς», κατέληξε.

Η Έφη Σαρρή μίλησε για πρώτη φορά για τον στίχο «Στο λέω σε ξεχάσαμε», τον οποίο πολλοί ακούνε αλλιώς: «Στα φωνητικά του κομματιού είχε γίνει ένα λάθος σε ένα γράμμα. Μία φίλη και παλιά συνεργάτιδα δεν το είχε καλά με το σίγμα».

Δείτε επίσης