People & Style

GNTM: Ποιο μοντέλο αποχώρησε και έμεινε εκτός τελικής δεκάδας

Ακόμη μία αποχώρηση στον διαγωνισμό μόδας

GNTM-4-scaled

Ακόμη μία αποχώρηση είχαμε απόψε στο GNTM.

Στο αποψινό επεισόδιο, τα έντεκα μοντέλα του διαγωνισμού μόδας ταξίδεψαν στην μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, για να έρθουν κοντά στην φύση και να κάνουν κάμπινγκ. Όλα αυτά για την δοκιμασία επιβράβευσης, με τίτλο ‘Fashionable Campers’.

Το επόμενο πρωί τα έντεκα μοντέλα οδηγήθηκαν σε ένα άλλο σημείο της λίμνης για την δοκιμασία αποχώρησης. Εκεί ο Γιώργος Καράβας έδωσε το reference για την αποψινή δοκιμασία, όπου έπρεπε να ποζάρουν με χάρη κι επαγγελματισμό επάνω σε ένα άλογο, δίνοντας άρωμα editorial και ονειρική διάθεση. Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models κλήθηκαν να φωτογραφηθούν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης.

Οι λήψεις που έφτασαν στο πλατό από τον φωτογραφικό φακό του Απόστολου Κουκουσά δυσκόλεψαν αρκετά τους τέσσερις κριτές Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, καθώς το επίπεδο έχει ανέβει αισθητά. Ωστόσο το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και το μοντέλο που έπρεπε να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό μόδας ήταν ο Θάνος Δημητρίου.

Δείτε επίσης