People & Style

Μ. Πατούλη: Δεν με στενοχώρησε η Δ. Βανδή, μου είναι αδιάφορη

patouli

«Ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό μετά το διαζύγιο, πραγματικά το χάρηκα το J2US»

Στη Δέσποινα Βανδή, που είναι κριτής στο J2US, στο οποίο συμμετείχε η Μαρίνα Πατούλη, αναφέρθηκε η ίδια, λέγοντας ότι η τραγουδίστρια δεν τη στενοχώρησε με την κριτική της και ότι της είναι αδιάφορη.

«Ήθελα να κάνω κάτι ανατρεπτικό μετά το διαζύγιο. Πραγματικά το χάρηκα το J2US. Η Δέσποινα Βανδή δεν με στενοχώρησε, μου είναι αδιάφορη», δήλωσε η ίδια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, είπε ακόμα ότι δεν περίμενε σε καμία περίπτωση να διαλυθεί ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας, ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος. Βίωσα ένα ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά ανέτρεψε όλη τη ζωή μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα όμως, αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Μου έδωσε τεράστια δύναμη αυτό για να το αντιμετωπίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στην πορεία αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επανασύνδεσής της με τον Περιφερειάρχη Αττικής. «Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου κι ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δε θα κάνουμε νεκρανάσταση», δήλωσε.

Δείτε επίσης