People & Style

Μπέτυ Λιβανού: Η ομορφιά μου άνοιξε πόρτες

betty

«Η σχέση μου με τα χρήματα είναι πολύ κακή, δεν καταλαβαίνω την αξία τους. Και ο σύζυγος μου το ίδιο»

«Η ομορφιά μου άνοιξε πόρτες. Είναι ένα δώρο, που σου χαρίζεται και απλώς το απολαμβάνεις. Ευτυχώς δεν συνειδητοποιούσα την ομορφιά μου, είναι επικίνδυνο αυτό», τόνισε η Μπέτυ Λιβάνου.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «ΜEGA Καλημέρα», ενώ την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σκρουτζ», στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

«Έχω περάσει πολλά Χριστούγεννα ωραία, πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας, κάναμε τραπέζια» ανέφερε αρχικά η σπουδαία ηθοποιός σχετικά με το πώς περνάει τις γιορτές.

Για τις δύο πολυαγαπημένες της κόρες, εκ των οποίων η μία ακολουθεί την υποκριτική, σημείωσε: «Οι κόρες μου είναι μεγάλες, η μία είναι παντρεμένη. Και οι δύο είναι πάνω από 30. Με την κόρη μου την Μαργαρίτα έχω παίξει μαζί. Είναι σαν να δουλεύω με μία ξένη. Είμαστε δύο επαγγελματίες που κάνουμε τη δουλειά μας».

«Η διαδρομή με το σύζυγό μου, 50 χρόνια, ήταν και με δυσκολίες και με ωραία. Είχαμε πάρει και διαζύγιο. Δεν πιστεύω ότι οι γάμοι διατηρούν μία σχέση. Οι σχέσεις διατηρούνται όταν υπάρχουν από μόνες τους και λειτουργούν» υποστήριξε η Μπέτυ Λιβανού για τον άντρα της, τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Γιώργο Πανουσόπουλο.

«Έχει αλλάξει η κοινωνία. Ζούμε σε μία εποχή που οι κοινωνίες περνάνε κρίσεις, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν χαθεί οι αξίες. Δεν κάνουν όνειρα, μόνο σχέδια» ανέφερε για τη σημερινή εποχή.

«Βλέπω καμία φορά την εικόνα μου στις παλιές ταινίες και λέω, να, έτσι ήταν η Μπέτυ. Δεν κάνω τίποτα για την εικόνα μου, πολύ λιγότερα από ό,τι κάνει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Έχω κάνει μπότοξ, είναι κάτι που κάθε γυναίκα το κάνει για να φρεσκάρει τον εαυτό της» εκμυστηρεύτηκε σχετικά με όσα κάνει προκειμένου να διατηρείται εντυπωσιακή.

«Η δουλειά μας περνάει τώρα οικονομική κρίση. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, γιατί δεν το είδα ποτέ ως επάγγελμα. Δεν έχω καμία αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στη σκηνή ή στην οθόνη» ισχυρίστηκε για το χώρο του θεάματος.

Επιπροσθέτως, αποκάλυψε: «Η σχέση μου με τα χρήματα είναι πολύ κακή, δεν καταλαβαίνω την αξία τους. Και ο σύζυγος μου το ίδιο».

Δείτε επίσης