People & Style

Σκηνοθέτης είπε στον Μπεν Άφλεκ να φτιάξει τα δόντια και είχε δίκιο

ben affleck

Δείτε το... πριν και μετά σε εικόνες

O διάσημος ηθοποιός, Μπεν Άφλεκ, αποκάλυψε πως στην αρχή της καριέρας του, σκηνοθέτης του ζήτησε να φτιάξει τα δόντια του και εκείνος - ευτυχώς- τον υπάκουσε.

Ο Μπεν Άφλεκ παρχώρησε πρόσφατα συνένετυξη και μίλησε για το τι χρειάστηκε να κάνει για να πάρει τον ρόλο στο «Αρμαγεδδών»το 1998.

Οι δηλώσεις του Μπεν Άφλεκ:
«Ήμουν λίγο αφελής σχετικά με τις απόψεις που θα είχαν οι άνθρωποι για μένα» είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly. «Ή το φόκους του Μάικλ Μπέι και του Τζέρι Μπρουκχάιμερ στην αισθητική, όπως ‘παιδιά πρέπει να κάνετε σολάριουμ!’Με έβαλαν να φτιάξω τα δόντια μου και να κάνω γυμναστική για να γίνω πιο σέξι. Να γίνω πιο σέξι; Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; ‘Πήγαινε στο γυμναστήριο’ μου είπαν. Να τρέχω στο γυμναστήριο και να βάζω λάδι στο σώμα μου και άλλα πράγματα».

Το πριν και το μετά
Σύμφωνα με τον Μπεν Άφλεκ, ο Μάικλ Μπέι, ο σκηνοθέτης της ταινίας, είχε ένα πολύ συγκεκριμένο όραμα για την ταινία, που περιελάμβανε «ένα αστραφτερό ανδρικό κορμί γεμάτο λάδι και μου είπε: ‘Αυτό θα μπει στο τρέιλερ και θα πουλήσει τρελά!’».

Δείτε επίσης