People & Style

Αντώνης Λουδάρος: Με επηρέασε πολύ η απώλεια της μητέρας μου

lloudaros

«Προσπάθησα να το πάρω σαν ένα μάθημα που μου δόθηκε από τη ζωή» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού και μίλησε για το πόσο τον σημάδεψε η απώλεια της μητέρας του.

Χάσατε τη μαμά σας σε μια πολύ τρυφερή ηλικία. Σε τι έχει επηρεάσει τη μετέπειτα ζωή σας αυτή η απώλεια;

Με επηρέασε πολύ, αυτό είναι σίγουρο. Έπαιξε και μεγάλο ρόλο το ότι έγινε σε μια πολύ τρυφερή ηλικία για εμένα και με επηρέασε σε ένα σύνολο πραγμάτων. Καθόρισε το ποιος θα ήμουν μετά από αυτό. Προσπάθησα να το πάρω σαν ένα μάθημα που μου δόθηκε από την ζωή. Για παράδειγμα, με τις μαμάδες των φίλων μου είμαι πάντα πιο κατανοητικός και υποστηρικτικός, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο και ένα δικό μου κομμάτι. Πάντα τους θυμίζω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και δεν τις έχουμε για πάντα. Με βοήθησε η απώλεια της μαμάς μου στο να πάρω τη ζωή στα χέρια μου με άσχημο βέβαια τρόπο, τύπου τώρα είσαι μόνος σου, δες τι θα κάνεις. Είναι βίαιο να χάνεις ξαφνικά την αγκαλιά της μάνας. Το διαχειρίζεσαι με τον καιρό, αλλά δεν ξεπερνιέται ποτέ. Ένιωθα μια τρύπα στην καρδιά και δεν ήξερα πώς να το εκφράσω, λόγω της ηλικίας που μου συνέβη.

Τη μοναξιά την αποζητάτε ή την φοβάστε;

Και τα δύο… Δηλαδή κάποιες στιγμές θέλω να μένω μόνος μου, αλλά θέλω να είναι επιλογή μου. Όταν έρχεται απρόσκλητη η μοναξιά, δεν μου αρέσει καθόλου.

Δείτε επίσης