People & Style

Ο Τομ Φορντ ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

tom_ford

Καταγράφηκαν πολλά κρούσματα στο ατελιέ του Αμερικανού σχεδιαστή

Την ακύρωση της επίδειξής του στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης αποφάσισε ο Τομ Φορντ, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ειδικότερα, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι τις τελευταίες εβδομάδες καταγράφηκαν στο ατελιέ του πολλά κρούσματα και επομένως δεν θα είναι έτοιμη η συλλογή να παρουσιαστεί στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

«Είμαι απίστευτα απογοητευμένος που δεν μπορώ να παρουσιάσω σόου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, καθώς πιστεύω ότι μια ζωντανή παρουσίαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδοθεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη σεζόν», ανέφερε.

«Δυσκολευτήκαμε εσωτερικά τον περασμένο μήνα, με πολλούς από το προσωπικό μας να είναι εκτός με Covid στο στούντιο σχεδιασμού και στο ατελιέ μας στο Λος Άντζελες καθώς και στα εργοστάσιά μας στην Ιταλία. Κάναμε ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουμε την ακύρωση του σόου μας στη Νέα Υόρκη, αλλά τελικά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το λυπηρό γεγονός ότι απλά δεν θα έχουμε μια ολοκληρωμένη κολεξιόν εγκαίρως για την Eβδομάδα Mόδας της Νέας Υόρκης».

Αντί για επίδειξη με φυσική παρουσία, το brand γνωστοποίησε ότι το οπτικό υλικό της συλλογής Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 θα κυκλοφορήσει ψηφιακά σε μεταγενέστερη ημερομηνία με το χρονοδιάγραμμα να ανακοινώνεται τις επόμενες εβδομάδες.

Με την επίδειξη μόδας του Τομ Φορντ είχε σχεδιαστεί να κλείσει η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η οποία θα διαρκέσει από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης