People & Style

Λ. Παπαληγούρα: Δεν πέφτω από τα σύννεφα ούτε εκπλήσσομαι με τις κακοποιήσεις γυναικών (vid)

papaligoyura

«Για τις ανάγκες ρόλου που είχα κάνει για το trafficking είχα μάθει πολλά περιστατικά και είχα κάνει μεγάλη έρευνα γύρω από αυτό το θέμα» τόνισε η Λένα Παπαληγούρα.

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή την επανάληψη για την παράσταση «Κατερίνα». Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, τα φαινόμενα κακοποίησης γυναικών και βεβαίως τα παιδάκια της.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Παπαληγούρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο πατέρας μου με έμαθε με έναν τρόπο ότι είναι πολύ εύκολο να είσαι επαγγελματικά στα πάνω σου και την επόμενη μέρα να είσαι στα κάτω σου. Γι’ αυτό δεν έχω καβαλήσει ποτέ το καλάμι και δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι τόσο σημαντικό. Αν καταστήσεις σαφές ότι κάνεις τις δικές σου επιλογές, γρήγορα σταματάει ο άλλος να λέει η «κόρη του τάδε» και σε λέει με το όνομα σου».

«Για τις ανάγκες ρόλου που είχα κάνει για το trafficking είχα μάθει πολλά περιστατικά και είχα κάνει μεγάλη έρευνα γύρω από αυτό το θέμα. Οπότε ήξερα πολλές ιστορίες. Δεν είναι ότι πέφτω από τα σύννεφα ούτε εκπλήσσομαι με τις κακοποιήσεις των γυναικών. Είχαμε πάει σε ομάδες που φροντίζουν κακοποιημένες γυναίκες, τις φιλοξενούν όπως και θύματα traffiking» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.


https://www.youtube.com/watch?v=c8CoQ1RUfMo&feature=emb_title

Δείτε επίσης