People & Style

Η Λόπεζ με φλοράλ φόρεμα και ρομαντική διάθεση: «Με τον Μπεν Άφλεκ είμαι ευτυχισμένη»

a190976d6053481794a82addb08056f2

Τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Λόπεζ βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Ο έρωτας με τον Μπεν Άφλεκ πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, τα δίδυμα παιδιά της είναι καλά και η καριέρα της στη μουσική και στον κινηματογράφο βρίσκεται στο αποκορύφωμα της.

Η Λατίνα σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τη ζωή της.

«Νιώθω τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του», είπε μιλώντας για τον έρωτα που αναζοπυρώθηκε. «Είναι μια όμορφη ιστορία αγάπης που είχε μια δεύτερη ευκαιρία» τόνισε. Κόμα, η Λοπεζ αναφέρει ότι αρχικά ένιωσε φόβο για αυτή την επανασύνδεση,

Αφού το ζευγάρι, που έβγαινε για πρώτη φορά από το 2002 έως το 2004 αλλά διέκοψε τον αρραβώνα του, επανασυνδέθηκε την περασμένη άνοιξη και πέταξαν σπίθες, «είχαν λίγο φόβο», λέει ο Λόπεζ, αναγνωρίζοντας το τσίρκο που τους περικύκλωσε την πρώτη φορά. "Πριν δημοσιεύσουμε τη σχέση μας ήμασταν αφελείς και δεν πήγε καλά στην αρχή.

Όμως αυτή τη φορά και οι δύο είπαμε ότι θέλαμε να πετύχει αυτή τη φορά η σχέση. Είμαστε μεγαλύτεροι σε ηλικία τώρα, είμαστε πιο έξυπνοι, έχουμε περισσότερη εμπειρία, βρισκόμαστε σε διαφορετική φάση της ζωής μας, έχουμε παιδιά και πρέπει να έχουμε επίγνωση αυτών των πραγμάτων. Είμαστε ιδιαίτερα προστατευτικοί γιατί είναι μια τόσο όμορφη στιγμή για όλους μας».


https://youtu.be/eh673mKciXI

Δείτε επίσης