People & Style

Ν. Τσακίρογλου: Για μένα Φιλιππίδης και Λιγνάδης θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι

«Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του» τόνισε ο Νικήτας Τσακίρογλου

tsakiroglou

Για το ρόλο του στη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παϊσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό», αλλά και για τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Νικήτας Τσακίρογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Όλοι οι ρόλοι είναι πρόκληση, ιδιαίτερα αυτός, γιατί το περιεχόμενο είναι θρησκευτικό. Πήγαμε σε διάφορα μέρη που έζησε για να φέρουμε στο προσκήνιο τις μνήμες αυτού του αγίου. Εγώ υπηρετώ τη θρησκεία μέσα από το χώρο του θεάτρου», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Για τη σύζυγό του, τη Χρυσούλα Διαβάτη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Είναι μία πιστή γυναίκα, είμαστε αγαπημένο ζευγάρι. Είναι ένας άνθρωπος ταλαντούχος θεωρώ, καλύτερη από εμένα».

Για το κίνημα metoo, ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε: «Την εξουσία πρέπει να την έχεις, αλλά όχι να την εκμεταλλευτείς και να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Έχω σαν αρχή “μην κάνεις ότι δεν θα ήθελες να σου κάνουν”».

Όσον αφορά τους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νικήτας Τσακίρογλου απάντησε: «Για μένα είναι αγαπητοί συνάδελφοι και θα παραμείνουν αγαπητοί συνάδελφοι. Ο καθένας πράττει αυτό που νομίζει και αυτό που επιτάσσει η ηθική του. Σε αυτήν την περίπτωση πιστεύω ότι υπερέβαλλαν εαυτό έχοντας κάποια εξουσία στα χέρια τους».

Δείτε επίσης