People & Style

Θεαματικό ρεκόρ τηλεθέασης για την «Κοινωνία Ώρα Mega»

Ποσοστό εώς και 50,5% σημείωσε σήμερα η εκπομπή του MEGA

ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΩΡΑ-MEGA-1

Κυρίαρχη από την αρχή της σεζόν είναι η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», καταγράφοντας ρεκόρ στην πρωϊνή ζώνη.

Την Τρίτη (8/2), η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη κατέγραψε θεαματικό ρεκόρ τηλεθέασης αλλά και την καλύτερη επίδοση όλης της σεζόν.

Στο δυναμικό κοινό 18-54 η εκπομπή κατέγραψε ποσοστό 33,7% και στο σύνολο του κοινού το ποσοστό έφτασε το 26,8%. Το υψηλότερο ποσοστό σε επιμέρους κοινό ήταν 42,6% ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» σε τέταρτο της ώρας εκτοξεύθηκε στο 50,5%.

Σε απόλυτους αριθμούς, 192.881 τηλεθεατές παρακολούθησαν την εκπομπή και με την κάλυψη να φτάνει τους 686.676 τηλεθεατές.

Η απογείωση σε ποσοστά τηλεθέασης καταγράφεται και σε σύγκριση με όλες τις εκπομπές της αντίστοιχης τυπολογίας, σε όλα τα κανάλια, για το σύνολο της σεζόν μέχρι σήμερα.

Στη ζώνη μετάδοσής της η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» κατέγραψε επίσης μεγάλες διαφορές από τα προγράμματα που μεταδίδονταν στα άλλα κανάλια δείχνοντας ότι η επίδοσή της ήταν εκτός ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα στην κατηγορία κοινού 18-54 η διαφορά με το πρόγραμμα που ακολουθεί στον πίνακα κατάταξης έφτασε τις 22,3% μονάδες και στο σύνολο του κοινού η διαφορά έφτασε τις 13,6 μονάδες.

Δείτε επίσης