People & Style

Σημείο συνάντησης για καυτά ραντεβού η… Γυμνή Έλξη

Ποιο είναι το σόου που ξεκίνησε στη Βρετανία, σπάει όλα τα κοντέρ και αφορά ραντεβού με... ορθάνοιχτα μάτια

naked attraction

Αν μέχρι σήμερα θεωρούσατε ότι το να τριγυρίζετε άπλυτοι και πεινασμένοι, μόνο με το μαγιό σας, σε ένα νησί στο τέρμα του πουθενά και να δίνετε αγώνα ζωής για ένα βαζάκι… ταχίνι είναι ότι πιο σκληρό σε reality τηλεόρασης έχετε δει, σκεφτείτε ξανά.

Το σόου που ξεκίνησε το 2016 στη Βρετανία, έχει σπάσει το κοντέρ στα νούμερα της τηλεθέασης και σήμερα πλέον παρουσιάζεται και στην Ιταλία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φιλανδία, την Πολωνία και αλλού (προφανώς τώρα που ο κορωνοϊός φαίνεται να τελειώνει σύντομα και στην Ελλάδα) έχει να κάνει με τα ραντεβού. Αυτά για τα οποία κάποτε έπρεπε να πλησιάσεις τον άλλον για να του μιλήσεις και να του εκφράσεις τα συναισθήματα σου και σήμερα αρκεί να του κάνεις ένα like και να βάλεις και μια καρδούλα για να είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που θέλεις να του στείλεις.

Το τηλεοπτικό σόου που διευκολύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αφού όπως λένε οι ιθύνοντες του «μας αρέσει να ξεκινάμε με τον τρόπο που ένα καλό ραντεβού σταματά… γυμνοί», φέρει την ονομασία «Naked Attraction» δηλαδή «Γυμνή Έλξη». Στη διάρκεια του κάθε επεισοδίου ένας ντυμένος παίκτης μπαίνει στο στούντιο και στέκεται μπροστά σε πέντε θολά γυάλινα κουτιά, με γυμνές γυναίκες και γυμνούς άντρες, τα σώματα των οποίων αποκαλύπτονται σταδιακά.


Δείτε επίσης