People & Style

Ζόι Κράβιτζ: «Δεν αισθάνομαι πίεση για να κάνω παιδιά»

zoe

Η Ζόι Κράβιτζ (Zoë Kravitz) δεν θέτει χρονοδιάγραμμα για την απόκτηση παιδιών, εάν αποφασίσει να μεγαλώσει ποτέ την οικογένειά της.

Για το εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου 2022 του ELLE, η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα, σημειώνοντας ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση να γίνει μητέρα τώρα ή αργότερα.

«Δεν αισθάνομαι πίεση να κάνω παιδιά κάποια στιγμή, αν κάνω ποτέ παιδιά», είπε και συνέχισε: «Την άποψη ότι όταν είσαι 30, είσαι μεγάλος και πως υποτίθεται ότι θα κάνεις παιδιά και θα σταματήσεις να διασκεδάζεις το υιοθέτησα για ένα δευτερόλεπτο». Πρόσθεσε ακόμα ότι αυτή εξακολουθεί να θέλει να βγαίνει έξω και να διασκεδάζει, επισημαίνοντας ότι το να αποκτήσεις παιδιά δεν είναι ένας αγώνας δρόμου και πως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να περιμένει στη ζωή.

«Ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι για να θυμηθώ ότι δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού στην οποία πρέπει να φτάσω σε μια συγκεκριμένη ώρα», εξήγησε. «Η παιχνιδιάρικη, άτακτη συμπεριφορά είναι κάτι που ελπίζω πάντα να έχω, ακόμα και όταν είμαι 70 χρόνων. Το νόημα του να είσαι ζωντανός είναι να βιώνεις τη ζωή και να παίζεις μαζί της».

Δείτε επίσης