People & Style

Κ. Τσουρός για Μ. Μαυρικίου: «Την σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε live;»

Ο Κωνσταντίνος Τσουρός σε... έξαλλη κατάσταση με το ζευγάρι

407b14de26644b10b7c05c2699dbd7f0

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον αρραβώνα του βρίσκονται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι καταγράφηκε από την κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα να κάνει κούρα ομορφιάς.

Ο θεατρικός παραγωγός και η σύντροφός του μίλησαν στην Ελένη Μουστάκη για τον έρωτά τους και εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τον αρραβώνα.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το θέμα της εκπομπής. Ενώ αρχικά δεν θέλησε να τοποθετηθεί καθόλου, τα πειράγματα των συνεργατών του, τον ανάγκασαν να πάρει θέση. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Κρατιέμαι πάρα πολύ να ξέρεις! Πάρα πολύ! Βλέπω ότι το χαίρεστε οπότε… Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θέλει να με προειδοποιήσει πως βρισκόταν στο γύρισμα για μανικιούρ-πεντικιούρ, και να μην πάθω υστερία στον αέρα. Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμος. Όχι επειδή με πήρε τηλέφωνο, επειδή το θεωρώ αστείο.

Δεν θέλετε να φύγει η ενέργεια αυτή τη στιγμή. Η ώρα η καλή! Δεν θέλω να μιλήσω… Ξέρουν ότι το κάνουν για να τους τρολάρει ο κόσμος. Τρολάρουν και οι ίδιοι τον εαυτό τους. Στο τέλος να μπούμε και στην κρεβατοκάμαρά τους να δούμε τι κάνουν. Τη σύλληψη του παιδιού θα την έχουμε στην κάμερα; Γιατί το επόμενο αυτό θα είναι. Τη γέννα θα την έχουμε, το θέμα είναι να έχουμε τη σύλληψη» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης