People & Style

Η ελεύθερη κι ωραία Κάβουρα, η αποκαλυπτική Φουρέιρα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κάτιας

Η social... life της Showbiz

Η ελεύθερη κι ωραία Κάβουρα, η αποκαλυπτική Φουρέιρα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια της Κάτιας
Αρθρογράφος: Τζαγκαράκη Γεωργία
Από Τζαγκαράκη Γεωργία

Συριοπούλου και Ξυλά μαζί στην μικρή οθόνη

Πίσω στα ‘60s
Την ευκαιρία να απολαύσουμε στις μικρές μας οθόνες την Ευαγγελία Συριοπούλου και τη Φαίη Ξυλά θα έχουμε μέσω της σειράς «Τα Νεοκλασσικά» του Alpha. Οι δύο πανέμορφες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη σειρά, η οποία θα ενώνει το χθες με το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο, που κλείνει το μάτι στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και το θέατρο, και φέρνει στο τηλεοπτικό προσκήνιο έργα που έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές Ελλήνων, φρεσκαρισμένες και με σύγχρονη οπτική! Οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν μαζί και μίλησαν για το ρομαντισμό που αναδύουν οι ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, στον οποίο ταιριάζουν άψογα και οι δύο, μεταφέροντάς μας στην Ελλάδα των ασπρόμαυρων ταινιών του 1960 και στην εποχή της Φίνος Φιλμ και του Αλέκου Σακελλάριου.

Τα δώρα πίσω
Η Βίκυ Κάβουρα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και παραδέχθηκε πως είναι μόνη της αρκετό καιρό, αλλά και πως έχει τύχει να της ζητήσουν πίσω τα δώρα που της πήραν. «Φέτος δεν γιόρτασα τον Βαλεντίνο, και γενικά έχω πολλά χρόνια να γιορτάσω. Έχω να κάνω σχέση πριν από από τον κορωνοϊό. Έχει υπάρξει πρώην σύντροφός μου που μου ζήτησε δώρο πίσω, αλλά εντάξει, πληγωμένος ήταν ο άνθρωπος. Το έδωσα πίσω, τι να έκανα; Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα και με έχει ενοχλήσει είναι ότι μου χρεώνουν διάφορες σχέσεις κάθε τόσο, ενώ εγώ δυσκολεύομαι πολύ να κάνω σχέσεις», είπε η Βίκυ Κάβουρα.

Μόνη δηλώνει η Βίκυ Κάβουρα, που έχει πολλά χρόνια να γιορτάσει τον Βαλεντίνο

Ονοματοδοσία
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς επέλεξαν την ονοματοδοσία για το μικρό τους γιο.
Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο γιους, τον Μάξιμο, που σήμερα είναι 9 ετών, και τον Κίμωνα, που μόλις συμπλήρωσε τα τρία χρόνια ζωής, επέλεξε αντί για βάφτιση να κάνει ονοματοδοσία. Η ηθοποιός, άλλωστε, είχε κάνει γνωστή αυτή την απόφαση που είχε πάρει με το σύζυγό της, χωρίς, ωστόσο, να δώσει περισσότερες εξηγήσεις. Με μία σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram, η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός γράφοντας: «Στα τρίτα γενέθλια του Κίμωνά μας, γιορτάσαμε και την ονοματοδοσία του με την αγαπημένη νονά μας @lida_kap να δίνει και επίσημα τις πιο ουσιαστικές ευχές. Τύχη – Τόλμη & Ταλέντο! Νονά σε αγαπάμε πολύ πολύ!».

Παπουτσάκη και Πιλαφάς επέλεξαν την ονοματοδοσία για τον μικρό γιο τους

Επιβεβαίωση χωρισμού
Η Έλενα Τσαγκρινού, μετά τις φήμες που είχαν ακουστεί για το χωρισμό της από τον επί χρόνια αγαπημένο της, Mike, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να επιβεβαιώσει το γεγονός: «Ήταν μία κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά, και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες, γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός».

«Ήταν κοινή απόφαση», λέει η Έλενα Τσαγκρινού για τον χωρισμό της με τον Mike

Συγκινητική εξομολόγηση
Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, όπου έφυγε με την οικογένειά της από την Ουκρανία και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η αγαπημένη της μητέρα. «Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός», ανέφερε και συνέχισε: «Αν εγώ είμαι μία φορά μαχήτρια, η κ. Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο “Survivor”, σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, “κοριτσάκι μου, κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο

Αισθητικές παρεμβάσεις
Σε μία αποκάλυψη που δεν περιμέναμε προχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός Γιουλίκα Σκαφιδά, σε συνέντευξή της. Η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει παρέμβει στο πρόσωπό της, μετά από επισκέψεις που έκανε σε δερματολόγο. Συγκεκριμένα, η Γιουλίκα Σκαφιδά είπε: «Πήγαινα σε μία δερματολόγο και έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου, αλλά όχι ακραίες. Ίσα ίσα να φαίνεται πιο φρέσκο το πρόσωπό μου ή να μην έχω πανάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά, αλλά κάπου στη μέση. Δεν θα μπορούσα να παραποιήσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».

Έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις, παραδέχεται η Γιουλίκα Σκαφιδά

Σύμφωνο συμβίωσης
Ο Νίκος Παππάς επισημοποίησε την σχέση του με την από χρόνια εκλεκτή της καρδιάς του, την υπεύθυνη λειτουργίας στο τμήμα Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open, Βασιλική Σελήνη. Το ζευγάρι, το οποίο έχει κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επέλεξε να υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο έπραξε με πάσα μυστικότητα πριν από μία εβδομάδα περίπου, σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Παρόντες ήταν, εκτός από τους ίδιους, οι κουμπάροι τους, Αντρέας Παπαντριανταφύλλου και Ζέτα Κατωπόδη, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής. Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Νίκου Παππά, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνο συμβίωσης για τον Νίκο Παππά

Ο καλύτερος παίκτης του φετινού «Survivor», ο Άρης Σοϊλέδης, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά στο έπαθλο επικοινωνίας. Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, είναι έτοιμο να παντρευτεί, και όπως έχει πει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μετά το παιχνίδι θα ορίσουν και ακριβή ημερομηνία. Η Μαρία Αντωνά τού έστειλε ένα μακροσκελές κείμενο γράφοντάς του: «Γλυκό μου πλάσμα… Έχω τόση χαρά και άγχος να προλάβω να σου γράψω και να προλάβω να σου πω το πόσο πολύ μου λείπεις… Το πόσο περήφανη νιώθω για εσένα και το πόσο πλημμυρίζω με συναίσθημα με κάθε σου νίκη, ήττα και αγωνία… Θέλω να ξέρεις πως το πιο σημαντικό μάθημα στη ζωή μας το φέρνουν οι δυσκολίες… Κάθε μέρα να κάνεις μια θετική σκέψη και να σκέφτεσαι το πόσο πολύ σε αγαπάω… Μην ανησυχείς για εμένα, είμαι αντράκι και το ξέρεις». Στη συνέχεια, ο Άρης τής έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα αγάπης λέγοντάς της: «Ετοίμασε το γάμο μας όσο λείπω. Όπως εσύ τον έχεις ονειρευτεί», της έγραψε, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Λίγο πριν τα σκαλιά της Εκκλησίας ο Σολείδης

Ευτυχισμένα γενέθλια
Η Ελένη Φουρέιρα είχε γενέθλια και έκλεισε τα 35 της χρόνια, γιορτάζοντάς τα με πολλούς αγαπημένους φίλους της σε γνωστό μπαρ της Αθήνας. Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μάλιστα, πληθώρα φωτογραφιών από τον εορτασμό των γενεθλίων της, στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, με τους διαδικτυακούς φίλους της να σπεύδουν να της στέλνουν ευχές. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, το οποίο απαθανατίζει την Τζοκόντα, αφήνοντας ακάλυπτα πολλά σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της. Στο πλευρό της βρίσκονταν όλοι της φίλοι, αλλά όχι ο επί χρόνια αγαπημένος της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μιας και αγωνίζεται στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Φουρέιρα στο πάρτι των γενεθλίων της

Θα τους «κρεμάσει» στα… μανταλάκια
Σε μία ανάρτηση, την οποία, τελικά, διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σταρ της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς «υπόσχεται» πως δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται για να δικαιωθεί.
«Επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, χωρίς ρεπό, με 105 ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν σε ένα μικρό τροχόσπιτο. Χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω ιδιωτικά την τουαλέτα, με έβλεπαν γυμνή, όταν άλλαζα τα ρούχα μου. Και δεν μπορούσα να μιλήσω. Στις 9 το βράδυ πήγαινα για ύπνο. Δούλευα για την οικογένειά μου για 13 χρόνια. Έδωσα τα πάντα στη δουλειά, απλά και μόνο για να με πετάξουν στο τέλος. Δεν ήμουν τίποτα για την οικογένειά μου, παρά μόνο μία μαριονέτα. Μου έλεγαν τι να κάνω, ακόμα και πάνω στη σκηνή. Κανείς δεν πρέπει ποτέ στη ζωή του να φοβηθεί τόσο, όσο εγώ», έγραψε αρχικά. «Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί ενώ είναι σημαντικό το ότι τελείωσε η κηδεμονία μου, ελάτε τώρα… Αυτό είναι όλο; Αν ήσασταν σε κατάσταση σοκ για 4 μήνες, αν σας απειλούσαν για τη ζωή σας, θα ήσασταν εξίσου ταραγμένοι. Δεν θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ».

«Δεν θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ», δηλώνει η Μπρίτνει Σπίαρς

PHOTO GALLERY

«Δεν θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ», δηλώνει η Μπρίτνει Σπίαρς
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Φουρέιρα στο πάρτι των γενεθλίων της
Λίγο πριν τα σκαλιά της Εκκλησίας ο Σολείδης
Σύμφωνο συμβίωσης για τον Νίκο Παππά
Έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις, παραδέχεται η Γιουλίκα Σκαφιδά
Για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο
«Ήταν κοινή απόφαση», λέει η Έλενα Τσαγκρινού για τον χωρισμό της με τον Mike
Παπουτσάκη και Πιλαφάς επέλεξαν την ονοματοδοσία για τον μικρό γιο τους
Μόνη δηλώνει η Βίκυ Κάβουρα, που έχει πολλά χρόνια να γιορτάσει τον Βαλεντίνο
Συριοπούλου και Ξυλά μαζί στην μικρή οθόνη

Δείτε επίσης